Yardım MTK Client Bl Kapatma Begonia

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.6
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese İyi Günler.
Aylar önce bir hata yapıp MTK Client ile bl açtım. MIUI 10 yüklemek için... Clean all yapınca yüklenmiyordu ve bir hocamı dinleyerek clean and lock yaptım. 4 kere bl açıp 4 kere and lock yaparak kapattım. 4.de MIUI 10 yüklendi. (Kullanmadım o ayrı mesele) ve preloader diye bir sıkıntı var şuan. Mi flaştan bir daha clean and lock yaparsam hardbrick olabilir... Ve ben de çok korkuyorum rom atarken. Ayrıca cihazı satacağım ya da birine vereceğim. Bu şekilde vermek istemiyorum. Bir şekilde şu bl yi kapatamaz mıyız lütfen bilen hocalarımız cevap versin şimdi karşı taraf olur da kapatırsa hb olacak cihaz ve ben de böyle bir durum olsun istemiyorum. Nasıl yapılır bu iş lütfen bilen birileri beni aydınlatsın 😖

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Herkese İyi Günler.
Aylar önce bir hata yapıp MTK Client ile bl açtım. MIUI 10 yüklemek için... Clean all yapınca yüklenmiyordu ve bir hocamı dinleyerek clean and lock yaptım. 4 kere bl açıp 4 kere and lock yaparak kapattım. 4.de MIUI 10 yüklendi. (Kullanmadım o ayrı mesele) ve preloader diye bir sıkıntı var şuan. Mi flaştan bir daha clean and lock yaparsam hardbrick olabilir... Ve ben de çok korkuyorum rom atarken. Ayrıca cihazı satacağım ya da birine vereceğim. Bu şekilde vermek istemiyorum. Bir şekilde şu bl yi kapatamaz mıyız lütfen bilen hocalarımız cevap versin şimdi karşı taraf olur da kapatırsa hb olacak cihaz ve ben de böyle bir durum olsun istemiyorum. Nasıl yapılır bu iş lütfen bilen birileri beni aydınlatsın 😖
Merhaba
Şuan Android 11 Yüklü Bildiğim Kadarıyla
preloader ne sıkıntısı var.hardbrick olsada korkma MTK Olsuğundan yeniden kurtarırız Telefonu
Redmi note 8 Konusundada Vardır Kurtarma Büyük olasılıkla
Mi flaştan bir daha clean and lock yaparsam hardbrick olabilir. Neden olsun miflashla niye yüklenmesin
Sana Daha Kolay Bir Yöntem Söyleyeyim O Zaman BL Açıksa Telefonu Fastboot moda alın Miflash Yerine Kuracağın Fastboot Romu Klasörünün içindeki
flash_all.bat Dosyasını Çift Tıklayarakda Yükleyebilirsin

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Şuan Android 11 Yüklü Bildiğim Kadarıyla
preloader ne sıkıntısı var.hardbrick olsada korkma MTK Olsuğundan yeniden kurtarırız Telefonu
Redmi note 8 Konusundada Vardır Kurtarma Büyük olasılıkla
Mi flaştan bir daha clean and lock yaparsam hardbrick olabilir. Neden olsun miflashla niye yüklenmesin
Sana Daha Kolay Bir Yöntem Söyleyeyim O Zaman BL Açıksa Telefonu Fastboot moda alın Miflash Yerine Kuracağın Fastboot Romu Klasörünün içindeki
flash_all.bat Dosyasını Çift Tıklayarakda Yükleyebilirsin
Hocam bunları ben de biliyorum zaten ama satacağım telefonu. Yeni sahibine clean and lock yapma desem de saçma olur belki unutur falan. Ben şimdiye kadar hiç unutmadım ama herkes aynı değil. Benim amacım şuan bl kapatmak. Preloader diye bir şey var anlamadım ama sıkıntı çıkarır diyorlar. Bu işleri beraber yaptığımız bir ark'a sordum kapatabilir miyiz diye, diyo ki uğraştırıcı olur. :( Valla kaldım böyle ya.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
mtk işlemcili cihaz hocam bl yi kapatsa bile brom modda yükleme yapılır sorun olmaz

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mtk işlemcili cihaz hocam bl yi kapatsa bile brom modda yükleme yapılır sorun olmaz
Hocam bl kapatırsa cihaz brick olma ihtimali var ben şuan clean and lock yapmak istiyorum ama işte bilemiyorum ne olur ne olmaz. Brom modda kısmını anlamadım 😂

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam elinizdeki cihazda bootloader açma kapama programlarla 1-2 sn de yapılabiliyor hard brick bile olsa saniyeler içinde tekrar düzeltilebiliyor donanımsal arıza oluşmadıgı sürece korkmanıza çekinmenize gerek yok

Oyla:
Üst Alt