Soru MSA

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Merhaba arkadaşlar sistem uygulamaları güncellemesinden msa diye bir güncelleme geldi yükle diyorum yüklemiyor bu msa nedir ve neden yüklenmiyor?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MSA'nın açılımı konusunda net bir şey yok... Açılımı konusunda MIUI Service App(MIUI servis uygulaması) , MIUI System Ads (MIUI Sistem Reklamları) vs. gibi bazı söylentiler dolaşıyor ancak net bilgi hala verilmedi. Bir dönem Çin suncusuna veri yüklemesi nedeniyle eleştirilmişti ve o dönemdeki başkan yardımcısı Hugo Barra kişisel veri iletilmediğini, sistem uygulamalarının güncellenmesi için kullanıldığını söylemişti ancak adsense benzeri kişiselleştirilmiş reklamların görüntülenmesi için de kullanıldığı söylentileri hala devam ediyor.

Özetle güncellenmese de olur hatta isterseniz kaldırabilirsiniz de :)

Not: Bir de bunun kardeşi olan MAB var o da MIUI Ad Blocker...

Oyla:

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
MSA'nın açılımı konusunda net bir şey yok... Açılımı konusunda MIUI Service App(MIUI servis uygulaması) , MIUI System Ads (MIUI Sistem Reklamları) vs. gibi bazı söylentiler dolaşıyor ancak net bilgi hala verilmedi. Bir dönem Çin suncusuna veri yüklemesi nedeniyle eleştirilmişti ve o dönemdeki başkan yardımcısı Hugo Barra kişisel veri iletilmediğini, sistem uygulamalarının güncellenmesi için kullanıldığını söylemişti ancak adsense benzeri kişiselleştirilmiş reklamların görüntülenmesi için de kullanıldığı söylentileri hala devam ediyor.

Özetle güncellenmese de olur hatta isterseniz kaldırabilirsiniz de :)

Not: Bir de bunun kardeşi olan MAB var o da MIUI Ad Blocker...

cantara hocam ben bunarın hepsini yapmama rağmen hala reklamlar geliyor giriş yaparken. Hatta Tema uygulaması dahilinde Önerileri al sekmesi kapalı olduğu halde bile üst kısımda reklam gelmeye devam ediyor. Bunun net bir çözümünü biliyormusunuz hocam ve ya ben nerede yalnış yapıyorum.
hatta linkdekilerin hepsini söylendiği gibi yaptım, ama sorun devam ediyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam ben bunarın hepsini yapmama rağmen hala reklamlar geliyor giriş yaparken. Hatta Tema uygulaması dahilinde Önerileri al sekmesi kapalı olduğu halde bile üst kısımda reklam gelmeye devam ediyor. Bunun net bir çözümünü biliyormusunuz hocam ve ya ben nerede yalnış yapıyorum.
hatta linkdekilerin hepsini söylendiği gibi yaptım, ama sorun devam ediyor
Hocam açıkçası Xiaomi bu konuda suyunu çıkardı... Destek olmak istediğim pek çok site ve uygulama olduğu için adaway tarzı reklam engelleyiciler kullanmıyordum fakat root yetkisi alıp bu reklam engelleyicilerden kullanmak en sağlıklısı gibi görünüyor artık. Kesin çözüm olarak maalesef sadece bunu bırakıyor Xiaomi...

Oyla:
Üst Alt