Yardım MP3 yükleme sorunu

CGman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uzman
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar mi6 yeni kullanıcsııyım, telefon inanılmaz güzel ve hızlı, tahmin ettiğimden çok daha güzel çıktı ancak bir sorun yaşıyorum, naptıysam hiçbir şekilde mp3 yükleyemedim mi6 özel bir formatı mı var acaba, sürükle at yaptığım zaman şarkı kalıyor öyle, ilerleme çubuğu biraz ilerledikten sonra hiçbir işlem yapmıyor, bunun nedeni nedir acaba, bundan bir önceki telefonumda android idi ama böyle bir sorun yaşamadım, bir türlü müzik dinliyemiyorum, lütfen biri bana yardım etsin :(

Son düzenleme:

licoricemad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tayfun
Cihazım
mi8
Konular
0
Malesef ne internette ne de bu forumda bu müzik yükleme ile ilgili bir bilgi edinemedim bende. Bu arkadaşta 2018 şubat'ta bu sorununu dillendirmiş ama kimse yardımcı olmamış. Mi8 kullanıcısıyım. Birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Telefondan soğuyacağım!!!

Oyla:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Malesef ne internette ne de bu forumda bu müzik yükleme ile ilgili bir bilgi edinemedim bende. Bu arkadaşta 2018 şubat'ta bu sorununu dillendirmiş ama kimse yardımcı olmamış. Mi8 kullanıcısıyım. Birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Telefondan soğuyacağım!!!
Hocam sorununuzu tam olarak anlatır mısınız?

Oyla:

licoricemad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tayfun
Cihazım
mi8
Konular
0
Hocam sorununuzu tam olarak anlatır mısınız?

Çok teşekkürler öncelikle. Telefonuma müzik aktaramıyorum. Daha önce ios kullanıyordum. Şimdi mi8 e geçtim ve müzik arşivimi telefonuma nasıl aktarabileceğimi bulamıyorum. Paralı programlara yönlendiriyor (SYNCIOS isimli programa.) ne yapmalıyım? Bunun bir yolu olmalı?

Oyla:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Çok teşekkürler öncelikle. Telefonuma müzik aktaramıyorum. Daha önce ios kullanıyordum. Şimdi mi8 e geçtim ve müzik arşivimi telefonuma nasıl aktarabileceğimi bulamıyorum. Paralı programlara yönlendiriyor (SYNCIOS isimli programa.) ne yapmalıyım? Bunun bir yolu olmalı?
Müzik arşivi derken bilgisayarda olan mp3 ler falan mı

Oyla:

licoricemad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tayfun
Cihazım
mi8
Konular
0
Müzik arşivi derken bilgisayarda olan mp3 ler falan mı
Evet özellikle bilgisayarımda ki itunes'tan daha önce indirdiğim müzikleri ya da bilgisayarımda ki herhangi bir müziği nasıl yüklerim. Telefonumdan müzik dinlemek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin böyle bir derdi yok sanırım :?

Son düzenleme:
Oyla:

Wahapko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vahap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Telefonu kablo ile bilgisayara taktıktan sonra telefonun kilidini aç ve bildirimlerden dosya aktarımı seçeneğini seç. Ondan sonra bilgisayarda istediğin konuma istediğin şeyi taşırsın. Bunu zaten yaptım diyorsan, müzikleri direk klasör olarak aktar. Zaten böyle yaptım diyorsan, Klasör içinden müzikleri kopyalayıp aktarmayı dene. Yine olmadıysa başka klasör aç. Müzikleri açtığın klasöre taşı ve yeni klasörü telefona aktar. Saçma gelebilir ama daha önce birşeyleri telefona atarken bende işe yaramıştı :)

Oyla:

halilOZCAKİR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halil
Cihazım
Mİ6
Konular
0
Merhaba mi 6 kullanıcıyım MP3 vd, lerimi çalma listesine ekleyemiyorum sebebi nedir çalma listesine şarkı eklenmiyor

Oyla:
Üst Alt