- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Magisk manager ve magisk güncel miTek bu 3 modül var neden bşlmiyorum + twrp şifre istiyor bir çözüm bulamadım yardım lütfen
Güncel hocam twrp şifre istediği için ilk başta twrpden flaşlıyamadım sonra ürettim aklımda ilk başta manager yükledim ardından zip dosyasını indirdim zip dosyasını sd karta attım twrpdende telefonun depolaması gözükmüyor sd kart tek gözüküyor sd karttan zipi flaşladım sonra telefonu açtım fakat 3 modülden başka modül yokMagisk manager ve magisk güncel mi
Hocam cihaz neydiGüncel hocam twrp şifre istediği için ilk başta twrpden flaşlıyamadım sonra ürettim aklımda ilk başta manager yükledim ardından zip dosyasını indirdim zip dosyasını sd karta attım twrpdende telefonun depolaması gözükmüyor sd kart tek gözüküyor sd karttan zipi flaşladım sonra telefonu açtım fakat 3 modülden başka modül yok
Hocam bu modül olayının şifre istemesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorumNote 7
Sanırım istediğiniz buyoutube modülünü bulamıyorum kafayi yicem bende bugün formatladım cihazi sabahtan beri yutup modül dosyasını ariyorum bulamadım 4 saattir ariyorum önceden magisk ten yuotube vancedi indiren varsa download dosyasının icinde kalıyor onu bir yere upload edip bana link atabilir mi ?
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM BENDE DE ÇIKMIYORDU DELİ GİBİ BUNU ARIYORDUM ÇOK SAĞOLSanırım istediğiniz bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir