Twrp den yüklenmiş hali bu. + Herhangi bir şey yapmadım. Gelişmiş seçeneklerindeki kısımda olması lazım. Oradaki magisk yükle kısmından yükledim.Twrpden magisk yükleyin sadece uygulama yüklemişsiniz.
Evet zip olarak yaptım ama sonuç bu. Dediğiniz olabilir sabah ilk deneyeceğim yöntem olacak.Magisk yüklü değil bulunmuyor yazıyor dikkatli incelerseniz eğer zip flashladiğınızdan eminseniz hala olmuyorsa önce romu hiçbir şey silmeden flashlayın telefon açılsın sonra magiski tekrar flashlayın (bunun sebebi daha önce magisk yüklü iken hide seçeneğini kullanıp unutmuş olabilirsiniz başıma geldi ben böyle çözdüm
bu yöntem işe yaradı. tabi tüm modülleride sildi sağlık olsun. Teşekkür ederim Cevaplar için...Magisk yüklü değil bulunmuyor yazıyor dikkatli incelerseniz eğer zip flashladiğınızdan eminseniz hala olmuyorsa önce romu hiçbir şey silmeden flashlayın telefon açılsın sonra magiski tekrar flashlayın (bunun sebebi daha önce magisk yüklü iken hide seçeneğini kullanıp unutmuş olabilirsiniz başıma geldi ben böyle çözdüm
Hocam daha 24.1 yani zagiskte stabil çalışan modül yok zamanla hepsi edetlenip repoya eklenir indirirsiniz repo boş brick etme ihtimali olduğu için uyumlu olan modüller çıktıkça eklenir diye düşünüyorumbu yöntem işe yaradı. tabi tüm modülleride sildi sağlık olsun. Teşekkür ederim Cevaplar için...
Fullscreen, ainur narsil gibi basit modüller kullanıyordum saten. O module kısmının boş olma sebebi buysa düşündürücü. Gelecek olması da ayrı güzel. Umarım kullanışlı ve listede olmayan birçok module de zamanla gelir.Hocam daha 24.1 yani zagiskte stabil çalışan modül yok zamanla hepsi edetlenip repoya eklenir indirirsiniz repo boş brick etme ihtimali olduğu için uyumlu olan modüller çıktıkça eklenir diye düşünüyorum