Yardım Modlu google fotoğraflar apk arıyorum.

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bildiğiniz gibi google fotoğraflar artık sınırsız depolama sunmuyor.
Rootsuz cihazlar için modlu google fotoğraflar uygulaması var mıdır?

keremozdo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi A3
Konular
2
sd kart alıp orda depolama taraftarıyım google fotoğrafların kendi orijinal sürümünün bile güvenli olduğunu düşünmüyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Google Fotoğraflar'ın modlu sürümü hiç olmadı diye biliyorum. Rootla cihazı Pixel cihazı gibi gösterip kullanılıyordu. Mod olsa da işe yaramayacaktır çünkü Google bu özelliği Pixel cihazlardan bile kaldırdı, mod nasıl bir özelliği geri getirsin? :)

Oyla:

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modlu olunca ne farkı oluyor ?

Google Fotoğraflar'ın modlu sürümü hiç olmadı diye biliyorum. Rootla cihazı Pixel cihazı gibi gösterip kullanılıyordu. Mod olsa da işe yaramayacaktır çünkü Google bu özelliği Pixel cihazlardan bile kaldırdı, mod nasıl bir özelliği geri getirsin? :)
Şuan fotoğraflar 15 gb kotadan düşüyor. Google pixel cihazlarında sınırsız depolama devam ediyor diye biliyorum yanlış mıyım. Dediğiniz gibi pixel cihazlardan sınırsız depolama özelliği kalktıysa o zaman moda gerek yok. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sd kart alıp orda depolama taraftarıyım google fotoğrafların kendi orijinal sürümünün bile güvenli olduğunu düşünmüyorum
Saygı duyarım.
2007 öncesi fotoğraflarımı cd ve dvd lere depoluyordum. Çok iyi muhafaza etmeme rağmen cd nin üstündeki kağıt kendiliğinden kalktı. Fotoğraflarım gitti kurtaramadım. 2007 sonrası fotoğraflarımı google yükledim. Hafıza kartı kısa vadede çözüm olur bana o da bi şekilde dolacak. En iyisi bulut depolama seçenekleri bence.

Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
466
Şuan fotoğraflar 15 gb kotadan düşüyor. Google pixel cihazlarında sınırsız depolama devam ediyor diye biliyorum yanlış mıyım. Dediğiniz gibi pixel cihazlardan sınırsız depolama özelliği kalktıysa o zaman moda gerek yok. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saygı duyarım.
2007 öncesi fotoğraflarımı cd ve dvd lere depoluyordum. Çok iyi muhafaza etmeme rağmen cd nin üstündeki kağıt kendiliğinden kalktı. Fotoğraflarım gitti kurtaramadım. 2007 sonrası fotoğraflarımı google yükledim. Hafıza kartı kısa vadede çözüm olur bana o da bi şekilde dolacak. En iyisi bulut depolama seçenekleri bence.
Açıkçası bu tarz işlemlerin sağlıklı olduğuna inanmıyorum ve eğer söz konusu fotoğraflarımsa buna da güvenmem yerinizde olsam. 2tb depolama alanı aylık 28 TL. Aldığınız riske değmez.

Oyla:

florencekeva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Florence Kev
Cihazım
samsung
Konular
0
Google Fotoğraflar'ın modlu sürümü hiç olmadı diye biliyorum. Rootla cihazı Pixel cihazı gibi gösterip kullanılıyordu. olsa da işe yaramayacaktır çünkü Google bu özelliği Pixel cihazlardan bile kaldırdı, mod nasıl bir özelliği geri getirsin? :)
Uygulamaları ve oyunları köklendirme konusunda ücretsiz oyunlar ve farklı özellikler oluşturabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt