- Adım
- Abdul Samet
- Cihazım
- Xiaomi Mi8
- Meslek
- Mekatronik Müh.
- Konular
- 10
Üstadlar bir modem arıyorum. Aklımda Keenetic Extra DSL modeli var. Başka bir model mi önerirsiniz artık yoksa keenetic mi alayım yardım ederseniz sevinirim, bir karar verelim bıktım çünkü sürekli DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN hatası alıyorum, kopma problemleri yaşıyorum, kullanığım modem eski olduğundan genelde aklıma suçlunun o olabileceği geliyor. ŞUANKİ MODEMİM: Huawei HG630a (TTnetin verdiği modem)
AMACIM: Uzun yıllar evimde problemsiz internet altyapısı kurmak.
İHTİYAÇLARIM: 6 Wifi (Telefon), 1 Kablolu (PC) bağlantıyı kaldırması; Uzun yıllar tekrar modeme para vermemek (ilerde fiberli bir eve taşınırsam uyum sağlamak, olursa bir WİFİ6 desteği alırız )
KULLANIM: Telefonlarda video, sosyal medya, PC'de ise evden çalışıp uzaktan eğitim gördüğüm için stabil ve hızlı bir bağlantı
ALTYAPIM: VDSL destekli, Turknet'in 35MBit internetini kullanıyorum, şuan 35MBit alabiliyorm normal şartlarda.
BÜTÇE: İstediğim özellikleri sağlayan minimum bütçeyi vermek istiyorum. Gönlümden geçen maks 400-450 TL
Şimdiden teşekkürler
AMACIM: Uzun yıllar evimde problemsiz internet altyapısı kurmak.
İHTİYAÇLARIM: 6 Wifi (Telefon), 1 Kablolu (PC) bağlantıyı kaldırması; Uzun yıllar tekrar modeme para vermemek (ilerde fiberli bir eve taşınırsam uyum sağlamak, olursa bir WİFİ6 desteği alırız )
KULLANIM: Telefonlarda video, sosyal medya, PC'de ise evden çalışıp uzaktan eğitim gördüğüm için stabil ve hızlı bir bağlantı
ALTYAPIM: VDSL destekli, Turknet'in 35MBit internetini kullanıyorum, şuan 35MBit alabiliyorm normal şartlarda.
BÜTÇE: İstediğim özellikleri sağlayan minimum bütçeyi vermek istiyorum. Gönlümden geçen maks 400-450 TL
Şimdiden teşekkürler