Sohbet Modem Tavsiyesi

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Üstadlar bir modem arıyorum. Aklımda Keenetic Extra DSL modeli var. Başka bir model mi önerirsiniz artık yoksa keenetic mi alayım yardım ederseniz sevinirim, bir karar verelim bıktım çünkü sürekli DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN hatası alıyorum, kopma problemleri yaşıyorum, kullanığım modem eski olduğundan genelde aklıma suçlunun o olabileceği geliyor. ŞUANKİ MODEMİM: Huawei HG630a (TTnetin verdiği modem)

AMACIM: Uzun yıllar evimde problemsiz internet altyapısı kurmak.
İHTİYAÇLARIM: 6 Wifi (Telefon), 1 Kablolu (PC) bağlantıyı kaldırması; Uzun yıllar tekrar modeme para vermemek (ilerde fiberli bir eve taşınırsam uyum sağlamak, olursa bir WİFİ6 desteği alırız :D)
KULLANIM: Telefonlarda video, sosyal medya, PC'de ise evden çalışıp uzaktan eğitim gördüğüm için stabil ve hızlı bir bağlantı
ALTYAPIM: VDSL destekli, Turknet'in 35MBit internetini kullanıyorum, şuan 35MBit alabiliyorm normal şartlarda.
BÜTÇE: İstediğim özellikleri sağlayan minimum bütçeyi vermek istiyorum. Gönlümden geçen maks 400-450 TL

Şimdiden teşekkürler :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam hocam, orada zyxel in bir modeli ile keenetic arasında geçen bir muhabbet olmuş ama farklı modem önermek isteyenler ya da konuyla ilgili başka tavsiyesi olan varsa diye duymak istedim.
Saygılar :)

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt