Modem kurulumu.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merhabalar.
‌Evime internet almak istiyorum. D-Smart'ta bir kampanya gördüm ve almak niyetindeyim. Gelip kurulumu yapacaklarını söylediler. telefon hattı üstünden. Ama modem kurulumunu benim yapmam gerek. Ama evde bilgisayar yok. Bu kurulumu yapmam için modemi herhangi bir şekilde bir kablo ile bilgisayara bağlamam gerekli mi, yoksa sadece yazılım olarak mı yapılması gerekiyor? Mesela bir İnternet Cafe yeterli olur mu? Modem arayüzüne girmek için. Bilgisayar şart mı yani?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
telefonla yapabilirsin pc ye gerek yok telefonla arayüze (modemin) gir sana söylediklerini yaparsın d smartın modeminin arayüzü nasıldır bilmiyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonla yapabilirsin pc ye gerek yok telefonla arayüze (modemin) gir sana söylediklerini yaparsın d smartın modeminin arayüzü nasıldır bilmiyorum
Hemfikiriz. Sonuçta telefondan yapılabilir, ama diyelim ki olmadı, modemi alıp internet Cafe yada başka bir yerde, masaüstü Pc de ayarlayıp, eve gelip modemi fişe takıp işlemi tamamlamak mümkündür dimi?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hemfikiriz. Sonuçta telefondan yapılabilir, ama diyelim ki olmadı, modemi alıp internet Cafe yada başka bir yerde, masaüstü Pc de ayarlayıp, eve gelip modemi fişe takıp işlemi tamamlamak mümkündür dimi?

Kurulum yaparken net kablosu takılıyor eğer lazım olursa internet kafeninkini gecici olarak alırsanız olur yapılır

Üst Alt