Mod Model adını değiştirme ! m1904f3bc olanı m1904f3bg yapmak!

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. mi 9 lite telefonum var ama haftalık eu romlarını yüklediğim için, onlar da çinden çıkan haftalık rom temelli olduğu için telefonum çine özel model olan cc9 un koduyla isimlendirilmiş görünüyor, yani m1904f3bc.

ama telefonun arkasında m1904f3bg yazıyor, yani C=china değil G=global olan Mi 9 Lite modeli aslında. bankacılık uygulamalarında cc9 olarak görünüyor bu yüzden. bunu değiştirmek istiyorum. yapabilen var mı ?

Telefon özelliklerinde Mi 9 Lite yazıyor model adı, onu build.prop dosyalarını düzenleyerek değiştirdim ama model numarası m1904f3bc göründüğü için temelde cihaz cc9 görünüyor sistemlerde.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Faeklı custom rom denemen lazım.bende şuan mi globe rom var mıuımix mi room gibi romları deneyebilirsin.magisk üzerinden modül var mı bilmiyorum belki vardır.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miroom artık çıkmıyor galiba, başka da kullanışlı rom kalmadı gibi EU romlarından sonra. Mi-Globe sitesine baktım onlar da eu romu temelli diyor zaten. ek olarak ne var göremedim. bir de bir hafta geriden geliyorlar, son haftalık romu almamışlar, bir önceki ocak romunu vermişler sadece.

magisk kurabilirim ama build prop değiştirmekten başka seçeneği var mı bilmiyorum onu da, görmedim daha önce kullanırken.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
MaDMaxiBo,
Hepimizin cihazında öyle anlaşılan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MaDMaxiBo,
Hepimizin cihazında öyle anlaşılan

Kullandığımız romlar çinde çıkan haftalık romlardan üretildiği için öyle oluyor.çinde bu telefonun modeli cc9 o da sonu C ile biten kod. değiştirmenin yolunu bulamadım maalesef. işi bilenler uğraşmıyor.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Kullandığımız romlar çinde çıkan haftalık romlardan üretildiği için öyle oluyor.çinde bu telefonun modeli cc9 o da sonu C ile biten kod. değiştirmenin yolunu bulamadım maalesef. işi bilenler uğraşmıyor.
Ne zararı var ki?

Üst Alt