- Adım
- Can
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Astsubay
- Konular
- 14
Bir SystemUİ mod kullanıyorsanız (genişletilmiş power menüsü, control center veya ses genişletme modülü) diğerlerini kaldırmadan bu modül çalışmayacaktır...
****DİĞER SYSTEMUİ KONUSU İLE BİRLEŞTİRMEMEMİN SEBEBİ DİĞER KONUDA KONTROL MERKEZİNİN FARKLI OLMASI...
ÖZELLİKLERİ:
-İOS tarzı Mi Play
-Genişletilmiş Power Menü
-Genişletilmiş Ses Menü
-Mi Play Blur Efekti
DENENEN CİHAZ ve SÜRÜM:
-Miui 13 EU rom (Redmi Note 9S)
-Miui 13 EU rom (Redmi Note 10S)
**Mİ Play miui 12.5 sürümünde yok diye biliyorum genişletilmiş bu tarz power menüsü de eu romlarda çalışıyor deneyip bakmak lazım galiba önceki system ui konumuzda edindiğimiz bilgilere göre.
**Mİ Play (Yansıt) kullanabilmek Cast uygulamanızı "Cast 13.1-beta" sürümüne güncelleyebilirsiniz. (Eu romlarda yükleyebilmek için Android 12 Package İnstaller apk indirebilirsiniz)
KURULUM:
-Magisk v23 üzerinden flashlayınız. Bootloop protector kullanınız.
----->
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
****DİĞER SYSTEMUİ KONUSU İLE BİRLEŞTİRMEMEMİN SEBEBİ DİĞER KONUDA KONTROL MERKEZİNİN FARKLI OLMASI...
ÖZELLİKLERİ:
-İOS tarzı Mi Play
-Genişletilmiş Power Menü
-Genişletilmiş Ses Menü
-Mi Play Blur Efekti
DENENEN CİHAZ ve SÜRÜM:
-Miui 13 EU rom (Redmi Note 9S)
-Miui 13 EU rom (Redmi Note 10S)
**Mİ Play miui 12.5 sürümünde yok diye biliyorum genişletilmiş bu tarz power menüsü de eu romlarda çalışıyor deneyip bakmak lazım galiba önceki system ui konumuzda edindiğimiz bilgilere göre.
**Mİ Play (Yansıt) kullanabilmek Cast uygulamanızı "Cast 13.1-beta" sürümüne güncelleyebilirsiniz. (Eu romlarda yükleyebilmek için Android 12 Package İnstaller apk indirebilirsiniz)
KURULUM:
-Magisk v23 üzerinden flashlayınız. Bootloop protector kullanınız.
----->
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
<------EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir