Yardım Mobilistan Elektronik Güvenilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130

Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat daha önce alışveriş deneyimi olan varmı varsa yorum yaparsa sevinirim

Redmi Note 10S'den gecicem bu cihaza 10S'in on kamera blur sorunu olduğu için sattım

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat daha önce alışveriş deneyimi olan varmı varsa yorum yaparsa sevinirim

Redmi Note 10S'den gecicem bu cihaza 10S'in on kamera blur sorunu olduğu için sattım
Bu cihazı 1 yıl kadar kullandım, oldukça iyi bir kameraya sahip. Ram yeterli gelir mi bilmem ancak 6 yerine 8 ram olanı tercih edebilirsiniz. Dükkandan alışveriş yapacaksanız yer çok fark etmiyor, tahtakaledeki hemen her mağaza aynı hizmeti veriyor. Satana kadar ilgili, yazılım desteği ömür boyu veriliyor. Satın alırken yazılım desteğini sorun, imei atılmasını da ücretsiz yapacaklarının garantisini alın.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazı 1 yıl kadar kullandım, oldukça iyi bir kameraya sahip. Ram yeterli gelir mi bilmem ancak 6 yerine 8 ram olanı tercih edebilirsiniz. Dükkandan alışveriş yapacaksanız yer çok fark etmiyor, tahtakaledeki hemen her mağaza aynı hizmeti veriyor. Satana kadar ilgili, yazılım desteği ömür boyu veriliyor. Satın alırken yazılım desteğini sorun, imei atılmasını da ücretsiz yapacaklarının garantisini alın.
babama alacağım cihazı redmi note 10's den kamerası ve stabilitesi çok iyi komşumda var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt