İyi de hocam sim karti çıkarırsa iş bitiyor zaten. Ben mi bir yeri atladım acaba :D
E Emircan Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Emircan Cihazım Xiaomi Yaş 27 Konum İstanbul Katılım 8 Temmuz 2017 Konular 7 Mesajlar 141 Tepkime puanı 25 Puanları 28 7 Ağustos 2023 #11 İyi de hocam sim karti çıkarırsa iş bitiyor zaten. Ben mi bir yeri atladım acaba
emirhanyaglici Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Redmi Note 11 Konum Türkiye Katılım 17 Ağustos 2022 Konular 92 Mesajlar 1.457 Çözümler 7 Tepkime puanı 565 Puanları 128 7 Ağustos 2023 #12 Emircan' Alıntı: İyi de hocam sim karti çıkarırsa iş bitiyor zaten. Ben mi bir yeri atladım acaba Genişletmek için tıkla ... evet bu arada. telefon çalınsa büyük ihtimalle içinden sim kartı çıkarırlar takip edilmesinler diye
Emircan' Alıntı: İyi de hocam sim karti çıkarırsa iş bitiyor zaten. Ben mi bir yeri atladım acaba Genişletmek için tıkla ... evet bu arada. telefon çalınsa büyük ihtimalle içinden sim kartı çıkarırlar takip edilmesinler diye