Çözüldü Mobil veri sürekli bağlantı hatası

Seyit dilli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
Pubg mobile oynarken sürekli bağlantı gidiyo uygulamadan desem değil YouTube dan da video izlerken kesinti yaşanıyor sim kartım yeni baz istasyonuna yakın bi yerde oturuyorum herzaman ful çekmesine rağmen bu sorunu yaşıyorum ilk geldiğindede böyleydi bi kaç hafta sonra düzeldi yardımcı olursanız sevinirim

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Redmi Note 8'e son gelen sistem güncellemesi ile pubg mobile ile genel bir optimizasyon sorunu var galiba, bir çok Redmi Note 8 kullanıcısı aynı sorunu yaşıyor. Oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam.

Seyit dilli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 8'e son gelen sistem güncellemesi ile pubg mobile ile genel bir optimizasyon sorunu var galiba, bir çok Redmi Note 8 kullanıcısı aynı sorunu yaşıyor. Oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
Peki yeni güncelleme takviminde resmi note 8 varmı

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Pubg mobile oynarken sürekli bağlantı gidiyo uygulamadan desem değil YouTube dan da video izlerken kesinti yaşanıyor sim kartım yeni baz istasyonuna yakın bi yerde oturuyorum herzaman ful çekmesine rağmen bu sorunu yaşıyorum ilk geldiğindede böyleydi bi kaç hafta sonra düzeldi yardımcı olursanız sevinirim
Custom Roma gecebilirsen geç ama Vodafone ise hattın normal :)

Memet can

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Memet can
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
1
Hocam sorunun çözülmüş sanırım nasıl çözdün bizimle paylaşırmısın ?

Üst Alt