Yardım Mobil Veri Sorunu Hk.

sery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
5 Aydır sorunsuz kullandığım note 8 pro telefonumda son güncellemeyi aldıktan sonra mobil verim açık olmasına rağmen internet kullanılamıyor telefonu yeniden başlatıyorum maks. 10 dakika kullanabiliyorum sonrasında tekrardan veri kesintisi olmaktadır türk telekom müşteri temsilcisiyle konuştum simle alakalı bir sıkıntı göremediğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır ?

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
5 Aydır sorunsuz kullandığım note 8 pro telefonumda son güncellemeyi aldıktan sonra mobil verim açık olmasına rağmen internet kullanılamıyor telefonu yeniden başlatıyorum maks. 10 dakika kullanabiliyorum sonrasında tekrardan veri kesintisi olmaktadır türk telekom müşteri temsilcisiyle konuştum simle alakalı bir sıkıntı göremediğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Simlerin yerini değiştirip deneyin ya da sim karti ayarlari kisminda otomatik şebeke bulmayi kapatıp manuel olarak tt i seçin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilginize, sizin dediğinizi yaptım birde tercih edilen ağ türünü 3G olarak değiştirdim şimdilik sorun görünmüyor çok teşekkürler :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Fabrika ayarlarına geri dönüşüm yapın, çözülmez ise halihazırda yüklü olan sürümü indirin ve üç nokta üzerinden kurun. Güncelleme sonrası böyle sorunların olması olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, OnurG arkadaşın söylediği gibi ikinci sim kart yuvasında birinci dalga güncelleme dağıtılan zaman mobil internet kullanımında sorunlar vardı, lakin ikinci dalga güncelleme geldiğinde bu sorunu fixledikleri söyleniyordu. Bir sim kart kullandığım için bir söz söyleye bilmiyorum. Ayrıca sim kartların yerini değiştiğinizde mi hesap ile bağlı sorunlar ola bilir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt