Mobil veri sorunu Geç açılıp kapanıyor

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Mobil veriyi aktif hale getirdiğimde devreye girmesi uzun sürüyor, tekrar kapattığımda ise devreden çıkması da uzun sürüyor. Ayrıca LTE bağlantısını seçtiğimde de 4.5 G olarak bağlanmıyor yine yavaş bir şekilde bağlanıyor, sanırım bu son yazılım güncellemesinden sonra oluşan bir sorun. OTA güncellemesi yapmıştım ve sonra tam stock romu yüklemek istediğimde onu da yükleyemedim cihaz kilitli olduğundan dolayı. OTA dan neden tam paket romu indiremiyoruz ? Cihaz kilitliyken neden kendi orjinal stok romunu kuramıyoruz. ? daha önce de bir çok cihaz kullandım onlarda da bootloader kilidi vardı ama orjinal stok romunu kurabiliyorduk cihaz kabul ediyordu.
Mi Max 2 Global 9.0.1.0 son sürümünde

ozdeger

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özdeğer
Cihazım
Note 4
Konular
0
Mobil veriyi aktif hale getirdiğimde devreye girmesi uzun sürüyor, tekrar kapattığımda ise devreden çıkması da uzun sürüyor. Ayrıca LTE bağlantısını seçtiğimde de 4.5 G olarak bağlanmıyor yine yavaş bir şekilde bağlanıyor, sanırım bu son yazılım güncellemesinden sonra oluşan bir sorun. OTA güncellemesi yapmıştım ve sonra tam stock romu yüklemek istediğimde onu da yükleyemedim cihaz kilitli olduğundan dolayı. OTA dan neden tam paket romu indiremiyoruz ? Cihaz kilitliyken neden kendi orjinal stok romunu kuramıyoruz. ? daha önce de bir çok cihaz kullandım onlarda da bootloader kilidi vardı ama orjinal stok romunu kurabiliyorduk cihaz kabul ediyordu.
Mi Max 2 Global 9.0.1.0 son sürümünde
Aynı sorun Note 4 de de var. Bende de sürekli internete girmiyor. Bazen takılıyor. Belliği boşalttıktan sonra tekrar internete giriyor yoksa duruyor. Bu wifi de de yapıyor. Yok mu bunun çözümü.

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun Note 4 de de var. Bende de sürekli internete girmiyor. Bazen takılıyor. Belliği boşalttıktan sonra tekrar internete giriyor yoksa duruyor. Bu wifi de de yapıyor. Yok mu bunun çözümü.
sizde en son yazılım güncellemesini bi yükleyin ama tam stock rom olsun ve sonra hard reset atın. ben OTA güncellemelerine pek itimat edemiyorum yarım yamalak oluyor.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
miui pro romlarını deneyin akıllı ağ teknolojisi sorununuzu çözecektir ve kurulum yaptıktan sonra wipe cache ve dalvic cache i temizleyin aksi takdirde telefonunuzda eski bellek dosyaları bazı sorunlar yaratabılıyor

ozdeger

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özdeğer
Cihazım
Note 4
Konular
0
Teşekkür ederim

Üst Alt