Yardım mobil hat ile Bluetooth çalışması

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.5.7
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Samsung Galaxy watch 4 ile note8pro yu Bluetooth eşleştiriyorum bütün bildirimler sorunsuz çalışıyor. Saat üzerinden arama yaptığımda arıyor onda sorun yok ama bazen ne ses gidiyor ne ses geliyor. Bluetooth u kapatıp geri açınca düzeliyor ama aradan kısa bir zaman sonra tekrar ses transferi olmuyor. Bana mobil hat ile Bluetooth çakışıyor gibi geldi. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olmak isteyen arkadaş varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Mobil hat değil de bana daha çok eşleşmiş başka bir bluetooth cihaz ile çakışıyor gibi geldi. Uygulama ayarlarından bluetooth verilerini temizlemeyi denediniz mi. Bu işlem sonrasında cihazlarınızı yeniden eşleştirmeniz gerekiyor.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Samsung Galaxy watch 4 ile note8pro yu Bluetooth eşleştiriyorum bütün bildirimler sorunsuz çalışıyor. Saat üzerinden arama yaptığımda arıyor onda sorun yok ama bazen ne ses gidiyor ne ses geliyor. Bluetooth u kapatıp geri açınca düzeliyor ama aradan kısa bir zaman sonra tekrar ses transferi olmuyor. Bana mobil hat ile Bluetooth çakışıyor gibi geldi. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olmak isteyen arkadaş varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim
Saat için kullandığınız uygulamanın pil tasarrufu nu kapatın. Arka planda kilitleme işlemi yaparak deneyin.

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar onları hep yaptım. Birşey bazen engelliyor mikrofonla hoparlörü ama ne olduğunu kaç gündür bulamadım

Oyla:
Üst Alt