- Adım
- Melisa
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 18
Merhaba, uzun zamandır Havoc OS kullanıyorum (şuan 4.16), GCam yüklediğim zamanlar ya ısınma yapıyor ya da atma, çalışmama durumu. Miui gibi hem ön hem arka kamera için her kullandığım ana kamera uygulaması dahil, mesela Snapchat-Instagram gibi uygulamalarda kaliteli çekmesini istiyorum hiç olmadı ama kameraların MIUI gibi çalışmasını istiyorum ancak ya beceremiyorum ya da bu cihaza GCam olayı sorunlu sanırım anlayamadım ve içinden çıkamadım.
(Ekleme: ısınma durumu normal mi ve 16 değil de daha yüksek çekim yapması için yazılımsal ne gerekiyor MIUI tabanlı rom şart mı?)
Bu konuda yapmış veya yapabilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Çok sıkıldım sırf bu yüzden fotoğraf, manzara vb çekim hevesim azaldı.. Bu durum beni üzüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum..
(Ekleme: ısınma durumu normal mi ve 16 değil de daha yüksek çekim yapması için yazılımsal ne gerekiyor MIUI tabanlı rom şart mı?)
Bu konuda yapmış veya yapabilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Çok sıkıldım sırf bu yüzden fotoğraf, manzara vb çekim hevesim azaldı.. Bu durum beni üzüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum..
Son düzenleme: