Yardım mixer path'den ses yükseltme

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
İyi günler,
xiaomi eu romunun
mixer paths, mixer paths i2s, mixer paths tasha
dosyalarını aldım ve global stabil romunda aynı yere yapıştırdım izinleri ayarladım. Kulaklık sesi xiaomi eu romundaki gibi oldu fakat bir hata fark ettim telefonda, daha doğrusu whatsappda

Whatsappda ses kaydı dinleyemiyorum, gönderdiğim ses kayıtlarını 'kendim' dinleyemiyorum karşı taraf dinleyebiliyor ve karşı tarafın akyıtlarını dinleyemiyorum. Hata falan vermiyor kaydı oynata bastığımda ses çıkmıyor. ama karşı taraf dediklerimi duyabiliyor

böyle ilginç bir sorun. Kirli kurulum yaptığımda sorun çözülüyor çünkü sistem dosyaları yeniden değişiyor.
Mixer paths ile dosya değiştirmeden nasıl ses yükseltebilirim, kulaklık ve ahize sesi..

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Bende dosyalar ile oynadım ama telefon da konuşurken ses gitmiyor karşıya Samsung da çok rahat bir şekilde sesi ikiye kalıyordum bu mi5 de neden ses bu kadar düşük ve yükseltmeye izin vermiyor anlamıyorum ki

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Ahize sesini artırmanın yolunu bulacağını sanmıyorum hatta custom romlarda ahize sesi daha azdır.hopörler sesinide kendi üzerinde bulunan kernel ses yapılandırması çok kötü olduğunu mi4den biliyorum eğer gerçek ses performansı almak istiyorsanız farklı kernel ve dolby atmos başka yolu yok miui için kendi kerneli ile dolby flaşlasanız bile bunu hissedeceğinizi sanmıyorum .

Oyla:

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Dolby ve viber4 denedim Aris denedim ama ses yükselmedi sadece oda efekti veriyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2