Yardım Mix2S Baseband sorunu imei bilinmiyor ?

alper2699

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alper
Cihazım
MİX2S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Mix2S
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar Mi Mix2s im var geçenlerde rom attım daha önce bir kaç kez atmıştım sorun olmamıştı şuanda telefon herşeyi çalışıyor sim kartı falan okuyor fakat *#06 da imei boş çıkıyor biraz araştırdım yabancı forumlardan sorunun imei de değil baseband kısmının silinmesinde buldum rom atarken silinmiyor diyor çoğu kişi fakat başıma böyle bir sorun geldi nasıl çözebiliriz basebandı nasıl tanıtabiliriz tekrar yapabilecek birisi var mıdır aramızda ? Telefon imei kaçak değil ayrıca pasaport kayıtlı belgeli bir telefon. Bootloader kilidim açık bu arada. Telefon wifi ye vs bağlanıyor o kısımlarda problem yok. Lütfen yardım teşekkürler

alper2699

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alper
Cihazım
MİX2S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok denedik inan yapamadık cihaz çöp olmadan yapabileceğimiz bişey var mı çoğu rom'u denedik varsa önerebileceğiniz bir rom link paylaşırsanız deneyelim

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Selamlar Mi Mix2s im var geçenlerde rom attım daha önce bir kaç kez atmıştım sorun olmamıştı şuanda telefon herşeyi çalışıyor sim kartı falan okuyor fakat *#06 da imei boş çıkıyor biraz araştırdım yabancı forumlardan sorunun imei de değil baseband kısmının silinmesinde buldum rom atarken silinmiyor diyor çoğu kişi fakat başıma böyle bir sorun geldi nasıl çözebiliriz basebandı nasıl tanıtabiliriz tekrar yapabilecek birisi var mıdır aramızda ? Telefon imei kaçak değil ayrıca pasaport kayıtlı belgeli bir telefon. Bootloader kilidim açık bu arada. Telefon wifi ye vs bağlanıyor o kısımlarda problem yok. Lütfen yardım teşekkürler
bende o sorun htc m7 varken oldu baska rom kurup dendıgımde duzelıyordu yada o romu yenıden kurdugumda .

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Hocam çok denedik inan yapamadık cihaz çöp olmadan yapabileceğimiz bişey var mı çoğu rom'u denedik varsa önerebileceğiniz bir rom link paylaşırsanız deneyelim
Hocam flash yaptığınız rom içindeki baseband.img dosyasını flaslaman gerekiyor. Eve gidiyorum yardımcı olurum teamwiever den

Oyla:
Üst Alt