Soru Miumix Rom Hk.

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RevOS 9.11.23
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba herkese iyi akşamlar hayırlı forumlar,
Xda'nın sitesinde miumix romunu gördüm yorumlarıda iyiydi genellikle bu romu deneyen var mı hiç aranızda yorumlarınızı merak ediyorum eu tabanlıymış bazıları eudan farkı yok yazmış ama romu merak ettim açıkcası deneyip kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
Denemedim fakat çoğu rom ortalama olarak aynı değerleri verir. Örnek olarak eu 5 saat ekran süresi verirken miroom 9 saat ekran süresi vermez. 30-35 dakika fazla değişir.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Oyla:

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemedim fakat çoğu rom ortalama olarak aynı değerleri verir. Örnek olarak eu 5 saat ekran süresi verirken miroom 9 saat ekran süresi vermez. 30-35 dakika fazla değişir.
Dediğiniz gibi hocam 4 saat fazla vermez zaten ama 2 saate yakın fazla verdiği oluyor eu betadan sonra masik denemiştim batarya konusunda baya iyiydi ama bazı sebeplerden ötürü revOS'a geçtim şuanlık bundayım masikin yeni sürümünü bekliyorum tabi mi 8 için çıkarsa

Oyla:

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
Dediğiniz gibi hocam 4 saat fazla vermez zaten ama 2 saate yakın fazla verdiği oluyor eu betadan sonra masik denemiştim batarya konusunda baya iyiydi ama bazı sebeplerden ötürü revOS'a geçtim şuanlık bundayım masikin yeni sürümünü bekliyorum tabi mi 8 için çıkarsa
2 gün revos kullandım mi9se kullanıyorum. Fakat memnun kalmadım. Eu ile aynı değerleri alıyordum. Şimdi masik kurdum bakalım durum ne olacak

Oyla:

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani pek bir farkı yok hocam ama telefondan telefona değişiyor MiuiMix'i ben EU'dan daha çok sevmiştim.
Anladım hocam peki ekran süresinde fark var mı sizin kullanımınıza göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün revos kullandım mi9se kullanıyorum. Fakat memnun kalmadım. Eu ile aynı değerleri alıyordum. Şimdi masik kurdum bakalım durum ne olacak
Ben mi 8 kullanıyorum revos bir sorun çıkarmadı şuana kadar ekran süresi eu dan daha iyi geldi bana göre ama masik ile karşılaştırırsam masik revosdan da eudan da iyi rom bana göre ekran süresi olsun stabilite olsun

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Masik rom candır, en uzun süre kullandığım rom ünvanına sahiptir kendileri. :) Fakat son sürümlerdeki ingilizce yerler ve arka plan blur olması klasörü açınca onlar yüzünden değiştirmek zorunda kaldım. Masik rom'un geliştiriciside Mi 9 SE kullandığı için daha iyi bakıyor o sürüme, ve daha çabuk güncelleme veriyor.

Oyla:

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
Masik rom candır, en uzun süre kullandığım rom ünvanına sahiptir kendileri. :) Fakat son sürümlerdeki ingilizce yerler ve arka plan blur olması klasörü açınca onlar yüzünden değiştirmek zorunda kaldım. Masik rom'un geliştiriciside Mi 9 SE kullandığı için daha iyi bakıyor o sürüme, ve daha çabuk güncelleme veriyor.
Benim de en beğendim rom hocam çok sevmiştim ama bootlopa düşme gibi bir hatası vardı o yüzden revosa geçtim mi 8 için yeni sürüm çıkmasını bekliyorum gelicek mi onuda bilmiyorum dediğiniz gibi mi 9 se ye daha hızlı güncelleme veriyor keşke bir ekibi olsaydı tek başına böyle yapıyorsa ekiple neler yapardı artıkgiggle~~

Oyla:
Üst Alt