Sohbet miuiturkiye hakkında

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Foruma özellikle akşam ve gece geç saatlerde sık sık bağlanma konusunda problemler ve uzun sayfa yüklemeleri ile ilgli sorunlar yaşıyorum. Bazı zamanlar sunucu bağlanmayı reddetti cevabı geliyor. Sorunun kullandığım Vpn yada ağlar ile alakalı olduğunu düşündüğüm için Vpn dışı ve hem wifi hemde mobil internet ile denemelerime rağmen aynı sonuçla karşılaşıyorum. Bu da sorunun forumun sunucusu ile alakalı olduğunu düşündürüyor.

Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?

S

Silinen üye 107783

Guest
Günün hiçbir saatinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günün hiçbir saatinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir.

Başta bende böyle düşünüyordum, ama sorun bu siteye özel. Yani başka sitelerde böyle bir sorun yaşamıyorum.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miui11 gelmesiyle ve bütün romların , geliştirmelerin , haberlerin aklınıza gelebilecek herşeyin ilk forumumuzda paylaşılması , insanların da aradıklarını bu forumda bulabileceğini düşünmesi ve güveni sebebiyle son zamanlarda sitemize giriş çok yüksek ve bazı aksaklıklar olabiliyor . Bu konuyla ilgili özellikle adminlerimiz HiddeNKinG ve cantara sorunun hızlı şekilde çözülmesi için çok sıkı çalışıyorlar. Anlayışınız için teşekkür ederiz

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Geceleri aynı problemi bende yaşıyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Açıkçası sadece geceleri değil gün içerisinde de sıkıntı yaşıyoruz... Gün içerisinde sürekli online olduğumuz içi anlık olarak düzeltebiliyoruz fakat geceleri müdahale edilmesi maalesef bir daha geç olabiliyor. Sunucumuzun kapasitesi yeterli. Hatta çok daha fazlasını bile kaldırabilecek düzeyde ancak nedenini anlayamadığımız bazı basit hatalar meydana geliyor. Yaşattığımız sıkıntı için özür dileriz, sorunun üzerinde çalışıyoruz. En kısa zamanda eskisinden de iyi bir şekilde hizmetimize devam edeceğiz :)

Üst Alt