Soru MIUITN romunu kullanıyorum dm-verity corruption hatası alıyorum

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
MIUITN romunu kullanıyorum magisk ile boot img yi patched yaptıktan sonra dm-verity corruption hatası alıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Bahsettiğiniz problem genellikle ROM'a doğru biçimde flash yapmadığınızda veya magisk'in en son sürümünü kullanmıyorsanız karşılaşabileceğiniz bir durumdur. Aşağıdaki adımlar sorununuzun çözümüne yardımcı olabilir.

1. Magisk Uygulamasını Güncelleme: Magisk'in en son sürümünü (şu an için Magisk v21.4) indirip yükleme yapın. Eski sürümler bazen yetersiz kalabilir ve bu hatayı alabilirsiniz.

2. ROM'u Doğru Biçimde Flashlama: Bu hatanın en yaygın sebeplerinden biri olarak ROM'u doğru bir şekilde flashlamamak gösterilebilir. ROM'u tekrar flashlamanız ve işlemlerin doğru bir şekilde gerçekleştiğinden emin olmanız önemli.

3. ROM'u Doğrulama: ROM'unuzu başka bir kaynaktan indirmeyi deneyin. ROM'unuzun hatalı olabileceği durumlar da mevcut. Başka bir kaynağa geçmek sorunun çözümünde size yardımcı olabilir.

4. TWRP: TWRP’nin en son sürümünü kullanmayı deneyin. Daha eski bir TWRP sürümü birçok problem yaratabilir. Ayrıca TWRP üzerinden “DM-Verity” ve “Force Encrypt” seçeneklerini de devre dışı bırakın.

5. Format Data: TWRP recovery modunda ‘Wipe’ seçeneğini ve ardından ‘Format Data’ seçeneğini kullanmayı deneyin. Bu işlem, bazı durumlarda, bu tür hataları çözebilir. Ancak bu işlem verilerinizi temizler, bu yüzden önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Umarım tavsiyelerim yardımcı olur ve sorununuzu çözersiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, sorununuzu daha fazla detayla paylaşmaktan çekinmeyin.

Üst Alt