Çözüldü MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status

tolga0732

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 t, Note 5
Meslek
Mekatronik
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar kilit başvurusunda bulundum 1 hafta süre verdi ve şuan denediğimde. '' MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status'' hatayı alıyorum hesabım telefonda aktif başvuruyu bulunduğum hesapta aynı ne yapmam gerek bilen var mı ?

Çözüm
Arkadaşlar kilit başvurusunda bulundum 1 hafta süre verdi ve şuan denediğimde. '' MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status'' hatayı alıyorum hesabım telefonda aktif başvuruyu bulunduğum hesapta aynı ne yapmam gerek bilen var mı ?
Selamlar
Bende aynı hatayı alıyordum mi hesabından çıkış yaptım sim kartı çıkartıp telefonu açıp kapadım sonra sim kartı taktım sonra tekrar MIUI hesabına giriş yaptım denedim ve oldu ( wifi kapalı sadece mobil veri açık )

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Oyla:

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30
Ayarlar cihaz hakkında tüm özellikler MIUI sürümü üstüne 5-6 defa tıkla sonra ayarlar ek ayarlar geliştirici seçenekleri OEM kilit açma aktif USB hata ayıklama aktif yap sonra tekrar dene.

Oyla:

burhan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alim burhan
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Bu hatayi bende aliyorum.oem kilit acik,usb hsta ayiklama acik,mi kilt acma durumuna gelip cihaz ekle yaptim,mi hesabi acik.fasboot modundada acip usb ile pc ye bagliyorum uygulamayi acip cihazdaki mi hesabi ile acip ilerliyorum.kilidi ac uyarilarini geciyorum.en son kildi ac dedidigimde 168 sn.ye yazisi gelmiyor.MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status hatadi veriyor.mi hesabini kapatip actim genede olmadi.yardimci olurmusunuz...

Oyla:

bycnkyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 prime
Konular
0
Selamlar
Bende aynı hatayı alıyordum mi hesabından çıkış yaptım sim kartı çıkartıp telefonu açıp kapadım sonra sim kartı taktım sonra tekrar MIUI hesabına giriş yaptım denedim ve oldu ( wifi kapalı sadece mobil veri açık )

Oyla: Çözüm

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu programı kullanın...

Oyla:

burhan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alim burhan
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Selamlar
allah binbir kere razı olsun ne yaptıysam olmamıştı.şimdi 168 saat uyarısını aldım.çok çok çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu programı kullanın...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sim kartı cıkarıp takma yöntemi oldu...

Oyla:

bycnkyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 prime
Konular
0
allah binbir kere razı olsun ne yaptıysam olmamıştı.şimdi 168 saat uyarısını aldım.çok çok çok teşekkür ederim.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sim kartı cıkarıp takma yöntemi oldu..

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sim kartı cıkarıp takma yöntemi oldu...
Selamlar tekrardan

Sorunun çözülmesine sevindim bir detay paylaşayım 168 süresinde telefonu uçak moduna alma sakın yanlışıkla dahi alsan süre başa gelebiliyor.

Oyla:
Üst Alt