M mkynkk Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmet Cihazım mi 5s plus Yaş 28 Konum Konya Katılım 3 Ekim 2017 Konular 1 Mesajlar 20 Tepkime puanı 2 Puanları 3 8 Şubat 2018 #1 Miuipro rom da bootloader otomatik olarak kilitleniyor mu MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miuipro rom da bootloader otomatik olarak kilitleniyor mu MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suatsari Süper Üye Onursal Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Suat Cihazım Mi Note 3 Yaş 50 Konum istanbul Katılım 15 Nisan 2015 Konular 16 Mesajlar 3.275 Tepkime puanı 3.573 Puanları 188 8 Şubat 2018 #2 Hayır hocam, hiçbir Custom romda bootloader kilitlenmez... Oyla: Oyla 0 Downvote
M mkynkk Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmet Cihazım mi 5s plus Yaş 28 Konum Konya Katılım 3 Ekim 2017 Konular 1 Mesajlar 20 Tepkime puanı 2 Puanları 3 8 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam aldığım yedekten kaynaklı mı acaba eu rom yükledim beğenmedim sonra yedekten geri yükledim bootloader kilitlendi MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam aldığım yedekten kaynaklı mı acaba eu rom yükledim beğenmedim sonra yedekten geri yükledim bootloader kilitlendi MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suatsari Süper Üye Onursal Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Suat Cihazım Mi Note 3 Yaş 50 Konum istanbul Katılım 15 Nisan 2015 Konular 16 Mesajlar 3.275 Tepkime puanı 3.573 Puanları 188 8 Şubat 2018 #4 mkynkk' Alıntı: Hocam aldığım yedekten kaynaklı mı acaba eu rom yükledim beğenmedim sonra yedekten geri yükledim bootloader kilitlendi Genişletmek için tıkla ... Normalde yedekten de kitlenmemesi gerekiyor, çünkü yedek aldığınızda bootloader zaten açıktı... Oyla: Oyla 0 Downvote
mkynkk' Alıntı: Hocam aldığım yedekten kaynaklı mı acaba eu rom yükledim beğenmedim sonra yedekten geri yükledim bootloader kilitlendi Genişletmek için tıkla ... Normalde yedekten de kitlenmemesi gerekiyor, çünkü yedek aldığınızda bootloader zaten açıktı...
M mkynkk Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmet Cihazım mi 5s plus Yaş 28 Konum Konya Katılım 3 Ekim 2017 Konular 1 Mesajlar 20 Tepkime puanı 2 Puanları 3 8 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Ben de öyle biliyorum ama.. Şu anda twrp den herhangi bi rom yukleyebilirmiyim acaba sıkıntı olur mu ki MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Ben de öyle biliyorum ama.. Şu anda twrp den herhangi bi rom yukleyebilirmiyim acaba sıkıntı olur mu ki MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M mkynkk Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmet Cihazım mi 5s plus Yaş 28 Konum Konya Katılım 3 Ekim 2017 Konular 1 Mesajlar 20 Tepkime puanı 2 Puanları 3 8 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Özellikle global romu yüklesem twrp uçar mı bunu merak ediyorum MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Özellikle global romu yüklesem twrp uçar mı bunu merak ediyorum MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi