Yardım Miuipro Google Camera Siyah Ekran Yardım

Erdem123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Dostlar merhaba daha önce global rom kullanıyordum onda da kamera olarak Google Camera kullanıyordum şimdi miuiproya geçince calistiramadim globalde yaptığım her şeyi yapmama rağmen (modul-persist-zip) siyah ekran hatası alıyorum uygulama açılıyor siyah ekranda kalıyor yardımcı olabilecek var mı çalıştıran varsa anlatirsa sevinirim

Erdem123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 6
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun devam ediyor

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
aynı sorundan bende muzdaribim her şeyi denedim ama yok olmuyor yani. Başka rom a geçicez artık hocam. Epic romda rahat çalıştırıyordum ama bunda olmadı malesef

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
aynı sorundan bende muzdaribim her şeyi denedim ama yok olmuyor yani. Başka rom a geçicez artık hocam. Epic romda rahat çalıştırıyordum ama bunda olmadı malesef
Hocam linkte verdiğim zipi twrp den flaşlarmısın ama önce kamerayı kaldır bi zahmet,flaşladıktan sonra tekrar kurar bakarsın

Eğer üstteki çözüm olmazsa google kamerayı kaldırıp bu linkte verdiğimi denermisin

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Hocam linkte verdiğim zipi twrp den flaşlarmısın ama önce kamerayı kaldır bi zahmet,flaşladıktan sonra tekrar kurar bakarsın

Eğer üstteki çözüm olmazsa google kamerayı kaldırıp bu linkte verdiğimi denermisin

yaptım hocam ancak potre ön arka çalışıyor video çalışıyor normal çekim de ön çalışıyor ama arka kamera siyah erkan

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam ne yaptığını bilmediğim için yardımcı olamıcam,kusura bakma ama gecenin bi vaktinde senin için xda sitesine girip 124 sayfalık xda gcam konusunu göz gezdirip sana çözüm sunmak için iki ayrı yol sundum.sen sadece yapmışsın ama ne yaptın bilmiyorum,yazmaya üşenmişsin açıkçası :)iyi forumlar

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Hocam ne yaptığını bilmediğim için yardımcı olamıcam,kusura bakma ama gecenin bi vaktinde senin için xda sitesine girip 124 sayfalık xda gcam konusunu göz gezdirip sana çözüm sunmak için iki ayrı yol sundum.sen sadece yapmışsın ama ne yaptın bilmiyorum,yazmaya üşenmişsin açıkçası :)iyi forumlar
10 saat uğraştım bende hocam mıuı pro romda hallettim dolmy atmos yükleyim dedim sistem çöktü epic rom a geri dönüş yaptım. Sanırım oreo daha sıkıntılı hala uzun süre dokunmam yardımınız için teşekkür ederim.

Oyla:

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Aynı sorun bende tamamen siyah olması magisk ile yaptım olmadı her yolu denedim olmadı hala siyah

Oyla:

Lans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
2201116TG
Konular
3

Samsungda Çalışırımı Corvus Rom Kurdum Ve Kamera Siyah Ekran Foto Çekmiyor

Oyla:
Üst Alt