- Adım
- Fırat
- Cihazım
- Xiaomi Redmi S2
- Konular
- 53
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- (bilmiyorum)
- Telefon Modeli
- Redmi S2
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Sanırım MIUI 10 kullanan her cihazda aynı bu. Telefonun bildiğiniz medya ses çubuğu bence çok kaba. Çok kaba derken, hani medya çubuğunda bir tane nota işareti varya, ses seviyesi o nota işaretinin bir tık altına insin, ses gerektiğinden fazla azalıyor. Yine aynı şekilde bir tık üstüne çıkınca ses gerektiğinden fazla yükseliyor. Buradaki sesin yükselme ve alçalma oranınının ne kadar yüksek olduğunu, sesi bir kez daha yükseltince veya yükselttikten sonra bir kez azaltınca duyduğunuz seste çok bir fark göremeyince anlayacaksınız. Bu belki de birçok insan için sorun değildir. Fakat ben yatmadan önce video izliyorum ve sesi bir türlü ayarlayamıyorum. Parmağımla kendim ayarlasam da olmuyor. Nota işaretinin bir tık üstünde oldummu videodan fazla ses çıkıyor ve elimle hoparlör çıkışını kapatmak zorunda kalıyorum. Kulaklık kullan diyeceksiniz. Kulaklığım var fakat kulağıma tam oturmuyor ve kaya kaya çıkıyor bu yüzden verim alamıyorum. Baya bir karışık anlattım. Umarım anlamışsınızdır ve yardım edebilirsiniz.