Soru MIUI'daki ısınma ve Firmware güncellemesi hakkında soru?

BuyuluMahmut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Herkese merhaba, şu sıralar sıklıkla farklı romlar deniyorum ancak saçma bir sorunum var; MIUI tabanlı romlarda (Xiaomi.EU, Stock ROM) telefon hiç bir şey olmamasına rağmen deli gibi ısınırken AOSP tabanlı romlarda hiç ısı sorunu yapmıyor. AOSP romlarda kameralardan hiç memnun olmadığım için Xiaomi.EU'ya geçmek istiyorum ancak bu ısınma sorunundan kurtulamadım bir türlü. Firmware'den dolayı olan bir sorun olabilir mi? Firmware'i güncellersem kendi elimle kurmuş olduğum IMEI'yi kaybetme ihtimalim var mı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Herkese merhaba, şu sıralar sıklıkla farklı romlar deniyorum ancak saçma bir sorunum var; MIUI tabanlı romlarda (Xiaomi.EU, Stock ROM) telefon hiç bir şey olmamasına rağmen deli gibi ısınırken AOSP tabanlı romlarda hiç ısı sorunu yapmıyor. AOSP romlarda kameralardan hiç memnun olmadığım için Xiaomi.EU'ya geçmek istiyorum ancak bu ısınma sorunundan kurtulamadım bir türlü. Firmware'den dolayı olan bir sorun olabilir mi? Firmware'i güncellersem kendi elimle kurmuş olduğum IMEI'yi kaybetme ihtimalim var mı?
TWRP açıp efs (nvram,nvdata) yedeğini alıp haricî bir belleğe aktarın.
Istediniz romu kurun ( fastboot rom kuracaksınız mi flash tool üzerinde clean all seçeneği işaretlemeyi unutmayın boot kilidi kilitlenmemesi için) romu kurduktan sonra Twrp silinirse IMEI düşerse tekrar TWRP flashlayin. Aldınız yedeği cihaz içine aktarıp TWRP moduna geçip restore yapın IMEI geri gelsin.
Çok basit bir işlem yapması 1 dakika almaz işini bilen kişiye tabiki

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Twrp üzerinden yaptığınız işlemlerde imei gitmez, aşağıdaki firmware dosyasını twrp üzerinden yükleyin, sonrasında 4 wipe yaparak istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz. Eu değil de OneOs romu deneyin, tavsiye ederim. Twrp içinden her ihtimale karşı efs yedeği alın, bir sorun olursa kurtarırsınız. Aşağıda verdiğim direk firmware dosyasıdır.

Oyla:

vj_sinan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi6
Meslek
Ceyrancı
Konular
0
Mahmut selam
Kamera olarak AOSP de en beğendiğimi seninle paylaşıyorum. BSG:
Not AOSP olarak çok aşırı beğendiğim ve neredeyse hiç sorun yaşamadığım rom
Ben AOSP romlarda şöyle garip bir sorun yaşıyorum. Cisco Anyconnect bağlantısı yaptığımda izin verilen 100 sayfadan 99 sayfaya girebiliyorum fakat 1 sayfaya giremiyorum o sayfa da bana o kadar lazım ki mecburen stock rom kullanmak zorunda kalıyorum :(

Son düzenleme:
Oyla:

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
Mahmut selam
Kamera olarak AOSP de en beğendiğimi seninle paylaşıyorum. BSG:
Not AOSP olarak çok aşırı beğendiğim ve neredeyse hiç sorun yaşamadığım rom
Ben AOSP romlarda şöyle garip bir sorun yaşıyorum. Cisco Anyconnect bağlantısı yaptığımda izin verilen 100 sayfadan 99 sayfaya girebiliyorum fakat 1 sayfaya giremiyorum o sayfa da bana o kadar lazım ki mecburen stock rom kullanmak zorunda kalıyorum :(
OctaviOS kullanıyorum. siz denediniz mi?
arrow daha mı iyi?

Oyla:
Üst Alt