Yardım Miuı9 da launcher kullanımı

yerlizenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 5
Konular
1
Merhabalar bildiğiniz üzere miuı 9 da uygulama animasyonları diğer telefonlara göre daha değişik bende 3. parti launcher kullanmayı seven birisiyim ancak çoğu launcher da bu animasyonlar sıkıntı yapıyor ana ekrana dönüşlerde filan görsel olarak kötü duruyor bunları değiştirmenin filan bir yolu barmı tamamende kapatmak istemiyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar bildiğiniz üzere miuı 9 da uygulama animasyonları diğer telefonlara göre daha değişik bende 3. parti launcher kullanmayı seven birisiyim ancak çoğu launcher da bu animasyonlar sıkıntı yapıyor ana ekrana dönüşlerde filan görsel olarak kötü duruyor bunları değiştirmenin filan bir yolu barmı tamamende kapatmak istemiyorum.

Genellikle 3. taraf launcher ayarlarında animasyonlar sistem varsayılanı olarak geliyor. Sorun yaşadığınız animasyon için launcher ayarlarından sistem animasyonu değil de farklı bir şey seçtiğinizde sıkıntınız çözülecektir.

Oyla:

yerlizenci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle 3. taraf launcher ayarlarında animasyonlar sistem varsayılanı olarak geliyor. Sorun yaşadığınız animasyon için launcher ayarlarından sistem animasyonu değil de farklı bir şey seçtiğinizde sıkıntınız çözülecektir.
Çok teşekkürler ancak bazı launcherlarda bu seçenek olmuyor şuan lean launcher kullanmak istiyorum bunu telefondan bir şekilde değiltiremez miyiz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkürler ancak bazı launcherlarda bu seçenek olmuyor şuan lean launcher kullanmak istiyorum bunu telefondan bir şekilde değiltiremez miyiz

Ağırlıkla Apex veya Nova kullanıyorum dolayısıyla diğer launcher'lar hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat sistem animasyonları üzerinde oynama yapsanız dahi launcher animasyonuyla uyumsuz olacak ve sizi tamamen tatmin etmeyecektir. Geliştirici seçenekleri içerisinden animasyonları kapatmak veya ölçeğini düşürmek daha sağlıklı bir sonuç verebilir.

Oyla:
Üst Alt