Yardım Miui14 yüklenmesine rağmen eski sürüm devam ediyor

sebastian szymanski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sebastian
Cihazım
Resmi 10 2022
Konular
2
Arkadaşlar miui 14 ve Android 13 güncellemesi yaptım ama hâlâ eski sürüm devam ediyor hiçbir miui14 özelliği yok ve telefon miui14 olarak gözüküyor nasıl düzelir?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
MIUI 14 ten beklentiniz ne bilmiyorum ama öyle ahım şahım ekstra özellikler olmadığını söyleyebilirim. Aynı minvalde açtığınız ilk konudan gördüğüm kadarıyla Türkiye romu kullanıyorsunuz. Bu yuzden China rom ve o romu baz alan eu romda bulunan süper wallpaper adlı canlı duvar kağıtları, yeni widgetler ve bildirim geçmişi gibi yeni özellikleri cihazınızda yüklü romda bulamazsınız.
Sadece kişisel bilgilerinizi daha iyi korumak için gelişmiş bir güvenlik seviyesi özelliklerini ve performans anlamında da pil ömrünü artırmak için yeni pil tasarrufu özellikleri de dahil olmak üzere bir çok sistem geliştirmesini görebilirsiniz.
Yok ben MIUI 14 ün bütün özelliklerini görmek istiyorum derseniz bunun için bl kilidinizin açılması ve bahsettiğim romların yüklenmesi gerekir.
Tabii bu durumda cihazınızın ( eğer garantiliyse ) garanti dışı kalacağını unutmayın.

Oyla:
Üst Alt