Soru mıuı14 rootlu chaz bazı uygulamar durduruldu hatası

orhan81055

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
11
merhaba mıuı 14 güncellemesş geldi rootlu cihazım ama bazı uygulamarda sürekli durduruldu hatası veriyor rootu da yeniden attım ama bazı oyunları açmadı banka uygulamarının bazılarını açmadı hepsini gizlediğim halde çaresini bilen varmı bundan dolayı mıuı13 sürümüne geri dönmek zorunda kaldım çözümü varmı mi14 te yaptı sadece bu sorunu 13 te böyle bir sorunum yoktu

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

MIUI 14 güncellemesi henüz beta sürümünde olduğu için bu tür hataların ortaya çıkması mümkündür. Ancak, cihazınızın rootlu olması da bu sorunlar için bir etken olabilir. Root erişimine sahip olduğunuzda cihazınızda yapabileceğiniz değişiklikler, bazı uygulamaların düzgün çalışmasını engelleyebilir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Gereksiz uygulamaları kaldırın: Cihazınızdaki gereksiz uygulamaları kaldırmak, cihazınızın performansını artırabilir ve uygulamaların çökmesini önleyebilir.

2. Önbelleği temizleyin: Uygulamaların önbelleği zamanla birikir ve cihazınızın performansını düşürür. Önbelleği temizlemek, uygulamaların daha hızlı ve düzgün çalışmasını sağlayabilir.

3. Fabrika ayarlarına sıfırlayın: Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak, tüm verilerinizi siler ancak uygulama çökmesi sorununu da çözebilir. Ancak, yapmadan önce tüm önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

4. MIUI 13'e geri dönün: Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, MIUI 13'e geri dönebilirsiniz. Ancak, dikkatli olmanız ve doğru bir şekilde geri döndüğünüzden emin olmanız önemlidir.

Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Ancak, sorun devam ederse, cihazınızın donanımsal bir sorunu olabilir ve bir teknik servis yardımı almanız gerekebilir.

Üst Alt