Hocam güncellemeyi yapıp telefon açılmadan bunu mu yükleyeceğizBuyurun indirin. Bende kullanıyorum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Zipten çıkartıp telefonu fastboot moda alıp Mi11lite4gModemYukle yazan dosyayı çalıştırın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboota alıp yukleyeceksinizHocam güncellemeyi yapıp telefon açılmadan bunu mu yükleyeceğiz
Telefonun açılmasını bekleyin ana ekran gelip kapanacaktır. Açma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tutup ekranda FASTBOOT yazısı çıkıncaya kadar bekleyin. FASTBOOT yazısı çıkınca tuşları bırakın telefonu bilgisayara bağlayıp bu dosyayı yükleyin telefon kendiliğinden kapanıp açılacaktır. Kapanıp açılmazsa siz açma tuşuna basılı tutup kapanıp açılmasını sağlayın açılınca düzelmesi gerekir.
Ben endonezya 14.02 romu aşağıdaki linkten indirip twrp üzerinden yükledim açılmasını bekledim giriş ekranına kadar geldi kapanıp açıldı. Fastboot moda alıp modem dosyasını yükledim şimdi kullanıyorum sorun yok. Ama ben güncelleme olarak değil sıfır kurulum yaptım format data ve wipe işlemlerini yaptım.13.0.4 Endonezya romundayım repairli cihaz twrp den güncellemeyi yükleyeceğim repair gider mi gitmemesi için yapmam gereken birşey var mı?
Teşekkür ederim hocam bende twrpden wipe işlemi yapmadım sıfır kurulum yapmadan kurdum açılmadan modem flaşladım şu anlık bir sorun yok olursa sıfırlarımBen endonezya 14.02 romu aşağıdaki linkten indirip twrp üzerinden yükledim açılmasını bekledim giriş ekranına kadar geldi kapanıp açıldı. Fastboot moda alıp modem dosyasını yükledim şimdi kullanıyorum sorun yok. Ama ben güncelleme olarak değil sıfır kurulum yaptım format data ve wipe işlemlerini yaptım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
14.02 yi yüklemeden önde endonezya miui 13 mü yüklüydü sizde?Teşekkür ederim hocam bende twrpden wipe işlemi yapmadım sıfır kurulum yapmadan kurdum açılmadan modem flaşladım şu anlık bir sorun yok olursa sıfırlarım