Yardım Miui14 Endonezya Rom İçin Modem Dosyası Mevcutmudur Hatasız

Qkinxi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 6a
Konular
1
Yurtdışı cihazım mi11lite miui14 Endonezya Rom için sorunsuz modem olan varmı

Exulus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustfa
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
0
Bulan bana da paslasın bir zahmet

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Buyurun indirin. Bende kullanıyorum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Zipten çıkartıp telefonu fastboot moda alıp Mi11lite4gModemYukle yazan dosyayı çalıştırın.

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
Buyurun indirin. Bende kullanıyorum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Zipten çıkartıp telefonu fastboot moda alıp Mi11lite4gModemYukle yazan dosyayı çalıştırın.

Hocam güncellemeyi yapıp telefon açılmadan bunu mu yükleyeceğiz

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Telefonun açılmasını bekleyin ana ekran gelip kapanacaktır. Açma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tutup ekranda FASTBOOT yazısı çıkıncaya kadar bekleyin. FASTBOOT yazısı çıkınca tuşları bırakın telefonu bilgisayara bağlayıp bu dosyayı yükleyin telefon kendiliğinden kapanıp açılacaktır. Kapanıp açılmazsa siz açma tuşuna basılı tutup kapanıp açılmasını sağlayın açılınca düzelmesi gerekir.

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
13.0.4 Endonezya romundayım repairli cihaz twrp den güncellemeyi yükleyeceğim repair gider mi gitmemesi için yapmam gereken birşey var mı?
Telefonun açılmasını bekleyin ana ekran gelip kapanacaktır. Açma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tutup ekranda FASTBOOT yazısı çıkıncaya kadar bekleyin. FASTBOOT yazısı çıkınca tuşları bırakın telefonu bilgisayara bağlayıp bu dosyayı yükleyin telefon kendiliğinden kapanıp açılacaktır. Kapanıp açılmazsa siz açma tuşuna basılı tutup kapanıp açılmasını sağlayın açılınca düzelmesi gerekir.

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
13.0.4 Endonezya romundayım repairli cihaz twrp den güncellemeyi yükleyeceğim repair gider mi gitmemesi için yapmam gereken birşey var mı?
Ben endonezya 14.02 romu aşağıdaki linkten indirip twrp üzerinden yükledim açılmasını bekledim giriş ekranına kadar geldi kapanıp açıldı. Fastboot moda alıp modem dosyasını yükledim şimdi kullanıyorum sorun yok. Ama ben güncelleme olarak değil sıfır kurulum yaptım format data ve wipe işlemlerini yaptım.

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
Ben endonezya 14.02 romu aşağıdaki linkten indirip twrp üzerinden yükledim açılmasını bekledim giriş ekranına kadar geldi kapanıp açıldı. Fastboot moda alıp modem dosyasını yükledim şimdi kullanıyorum sorun yok. Ama ben güncelleme olarak değil sıfır kurulum yaptım format data ve wipe işlemlerini yaptım.

Teşekkür ederim hocam bende twrpden wipe işlemi yapmadım sıfır kurulum yapmadan kurdum açılmadan modem flaşladım şu anlık bir sorun yok olursa sıfırlarım

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Teşekkür ederim hocam bende twrpden wipe işlemi yapmadım sıfır kurulum yapmadan kurdum açılmadan modem flaşladım şu anlık bir sorun yok olursa sıfırlarım
14.02 yi yüklemeden önde endonezya miui 13 mü yüklüydü sizde?

Üst Alt