Soru Miui12 süper duvar kağıtları

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Merhaba miui 12 yükledim ancak süper duvar kağıtları seçeneği yok mi6 var ona da yükledim mi6da var mi9lite da yok bizim cihaz zayıf mi kalıyor acaba

Mi9 lite
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi6

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Merhaba miui 12 yükledim ancak süper duvar kağıtları seçeneği yok mi6 var ona da yükledim mi6da var mi9lite da yok bizim cihaz zayıf mi kalıyor acaba

Mi9 lite

Mi6
sanırım hocam bizim cihaz belki zayıftır bunun için camera çalışyıor mu hocam ? miui 12 eu rom da ?

Oyla:

resitbirben

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reşit
Cihazım
Mİ 9
Meslek
B-B GARAGE
Konular
7
teşekkürler bende çalıştırdım camerayı verileri silden sıfırladım. yüz tanıma çalışmyıor ama malesef. bug sanırım.
oda çalışıyor dostum sen kurulumu yanlış yaptın sanırım. tekrardan bi wipe/format data yap istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi9 lite

Mi6
bu süper duvar kağıdı dediginiz hareketli dünya ve uzay teması ise, evet cihazımız düşük kalıyor üst segmentlere getirmişler bu özelligi

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
oda çalışıyor dostum sen kurulumu yanlış yaptın sanırım. tekrardan bi wipe/format data yap istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu süper duvar kağıdı dediginiz hareketli dünya ve uzay teması ise, evet cihazımız düşük kalıyor üst segmentlere getirmişler bu özelligi
allah allah neden bende çalışmadı acaba. temiz kurulum da yaptım . hemen rrotladım magisk filan acaba orada mı sorun oldu.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51

Mi9 lite

Mi6
hocam süper duvar kağıdı konusunda forumdaki konuları inceleyebilirsiniz. Modlu bir şekilde yükleyebilirsiniz bende mi6 kullanıyorum ve güç tüketimi olmadan sorunsuz kullanıyorum. Bende kasma donma yapmıyor. Xiaomi bence üst segmen telefonların alınabilirliğini arttırmak için getirdiği bir özellik, yoksa mi6 gibi bir cihaz herşeyi kaldırırken bunu kaldıramayacak değil ya :D

Oyla:

abdurrahimturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Mi 6 cihazım da temalar bölümünde ki Duvar kağıtlarında ve ayrıca ayarlarda ki Duvar kağıtları kısmında görünmedi.
Bende
Bu uygulamayı kurdum. En altta Animasyon duvar kağıtları kısmından duvar kağıdını süper duvar kağıdı olarak değiştim. Süper oldu.

Oyla:
Üst Alt