- Adım
- Ali Erdi
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- İtfaiyeci
- Konular
- 50
Hepimizin şikayetçi olduğu konu Eu tabanlı bir rom yüklediğimizde telefonumuzun Redmi Logosu açılması ve Ayarlarda K20 görünmesi. Tarafımdan denenmiştir. Kullandığım rom eu 20.4.30. Yapılacak işlem çok basit. Linkte verdiğim fix dosyasını twrp,orangefox ne kullanıyorsanız telefona atıp Recovery (TWRP ya da Orange Fox) moduna alıp yüklemek. Yükleme bittikten sonra Dalvik Art Cache ve Cache wipe yaparsanız sorunsuz ve temiz bir fixleme olur.
Not :Yükleme Yazısı Nescafe656 mevlüt hocam tarafından yazılıp onun paylaşımından alınmıştır. teşekkür ediyorum kendisine, kendim denedim mi9 t miui12 de sorunsuz çalısıyor.
- v4.5 : Düzeltme yazma bölümünde (belirli bir durumda)
- v4.4 : MIUI Kamera seslerini düzeltme (odak ve deklanşör)
- v4.3 : Yazma sorunlarını önlemek için daha iyi "montaj" bölümleri özelliği
- v4.2: 'Bootanimation.zip "dosya kurulumunu düzeltin
- v4.1 : Küçük değişiklikler
- v4.0 : İlk sürüm - v4.x, V11.0.4.0.QFJMIXM (Resmi Global ROM) parmak izi oluşturma ve güvenlik düzeltme eki tarih bilgilerini kullanma
Not :Yükleme Yazısı Nescafe656 mevlüt hocam tarafından yazılıp onun paylaşımından alınmıştır. teşekkür ediyorum kendisine, kendim denedim mi9 t miui12 de sorunsuz çalısıyor.
- v4.5 : Düzeltme yazma bölümünde (belirli bir durumda)
- v4.4 : MIUI Kamera seslerini düzeltme (odak ve deklanşör)
- v4.3 : Yazma sorunlarını önlemek için daha iyi "montaj" bölümleri özelliği
- v4.2: 'Bootanimation.zip "dosya kurulumunu düzeltin
- v4.1 : Küçük değişiklikler
- v4.0 : İlk sürüm - v4.x, V11.0.4.0.QFJMIXM (Resmi Global ROM) parmak izi oluşturma ve güvenlik düzeltme eki tarih bilgilerini kullanma
Ekli dosyalar
Son düzenleme: