Yardım MIUI11 v11.0.1.0 Android 10 Güncellemesi sonrası gelen aramada zil sesi çalmıyor

eonder87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan Onder
Cihazım
Mi5
Konular
2
Selam arkadaşlar. En son çıkan Android 10 içeren Miui 11.0.1.0 Sürümlü 2gblık güncellemeyi yaptım fakat bu işlemi yaptıktan sonra doğru düzgün aramalarda çevir sesi gelmiyor. Yani bana gelen aramada ses gelmiyor. Bildirim ve benzeri her şey tamam onlarda en ufak bir sorun yok. Ama arama sesi gelmeyince çok fazla işimi aksattı. Henüz cihazı sıfırlamadım. Onu deneyeceğim uygulama isimlerini falan alacağım 100den fazla uygulama olduğu için tek tek kontrol etmek benim için epey zor olacak gibi.

Siz ne önerirsiniz?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Selam arkadaşlar. En son çıkan Android 10 içeren Miui 11.0.1.0 Sürümlü 2gblık güncellemeyi yaptım fakat bu işlemi yaptıktan sonra doğru düzgün aramalarda çevir sesi gelmiyor. Yani bana gelen aramada ses gelmiyor. Bildirim ve benzeri her şey tamam onlarda en ufak bir sorun yok. Ama arama sesi gelmeyince çok fazla işimi aksattı. Henüz cihazı sıfırlamadım. Onu deneyeceğim uygulama isimlerini falan alacağım 100den fazla uygulama olduğu için tek tek kontrol etmek benim için epey zor olacak gibi.

Siz ne önerirsiniz?
Mi cloud uygulamaları zaten yedekliyor diye biliyorum

Oyla:

eonder87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan Onder
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında Mi cloud açtım ama sevmiyorum onun sistemini sıfırdan hepsini kendim kuracağım ki aynı hataya tekrar düşmesin. Bir de rehberde benzer isimleri birleştiriyor rehber bunu nasıl önlerim.

Oyla:
Üst Alt