Çözüldü Miui11 (Mi8) Ekran paylaşımı TV

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.6
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar gün içinde MIUI 11 güncellemesini aldım az önce telefonu TV baglayıp film vs izleyeyim dedim ama ne yazık ki görüntü paylaşımını bulamadım acaba bir fikri olan varmıdır telefonda kurcalamadığım menüde kalmadı ayarlar sekmesi değiştiği için belki de ben bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varmıdır

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar gün içinde MIUI 11 güncellemesini aldım az önce telefonu TV baglayıp film vs izleyeyim dedim ama ne yazık ki görüntü paylaşımını bulamadım acaba bir fikri olan varmıdır telefonda kurcalamadığım menüde kalmadı ayarlar sekmesi değiştiği için belki de ben bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varmıdır
Ayarlar kısmının arama bölümüne yansıt yazın çıkar hocam

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar kısmının arama bölümüne yansıt yazın çıkar hocam
Teşekkürler hocam, konunun çözümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar yansıttan TV göremiyorum arıyor fakat nafile yarın tekrar kurcalayacağım cevaplarınız için teker teker teşekkür ediyorum. Konu ile alakası yok ama bu yazı tipinide bulamadım ve icon kar fazla büyük gibi geldi bana

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar yansıttan TV göremiyorum arıyor fakat nafile yarın tekrar kurcalayacağım cevaplarınız için teker teker teşekkür ediyorum. Konu ile alakası yok ama bu yazı tipinide bulamadım ve icon kar fazla büyük gibi geldi bana
yansıt bölümünü açık yapın, tv'yi de kumandadan source tuşundan Hdmi 1 , TV, Pc, modlarından Screen Mirroring moduna alın o zaman görür.

Oyla:
Üst Alt