Soru MIUI10 Yüklemek için

sheeper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone
Konular
3

şurda bahsedilen basit olan yüklemeyi yapabilir miyim emin olamadım. Mac kullandığım için fastboot yöntemini uygulayamıyorum. Cihaz açılırken boot ekranında unlocked yazıyor. Cihaz detayları da aşağıda, cihazda bir sıkıntı olur mu, whyred cihaz mıdır geri dönmek istersem sorun yaşar mıyım emin olamadım.

oluyorsa bu sayfadaki redmi note 5 mi yoksa note 5 pro olan versiyonu mu indirmem gerekiyor. Zamanında mi 5s plus cihazı pert ettiğim için artık yoğurdu üfleyerek yiyorum.

not: ben cihazımı redmi note 5 pro olarak biliyordum ancak pro değil mi :) semers'ten almıştım sanırım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-08-20 at 18.22.14.jpeg
    WhatsApp Image 2018-08-20 at 18.22.14.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 30

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

şurda bahsedilen basit olan yüklemeyi yapabilir miyim emin olamadım. Mac kullandığım için fastboot yöntemini uygulayamıyorum. Cihaz açılırken boot ekranında unlocked yazıyor. Cihaz detayları da aşağıda, cihazda bir sıkıntı olur mu, whyred cihaz mıdır geri dönmek istersem sorun yaşar mıyım emin olamadım.

oluyorsa bu sayfadaki redmi note 5 mi yoksa note 5 pro olan versiyonu mu indirmem gerekiyor. Zamanında mi 5s plus cihazı pert ettiğim için artık yoğurdu üfleyerek yiyorum.

not: ben cihazımı redmi note 5 pro olarak biliyordum ancak pro değil mi :) semers'ten almıştım sanırım.
Redmi Note 5 Pro arka sol kısımda dikey çift kamera olan model, Redmi note 5 model ise arka orta kısımda tek kamera olan model. Attığınız görselde 1.8 işlemci hızında çalışan işlemci var pro versiyonudur.

İndirdiğiniz recovery zip dosyasını cihazın hafızasına atıp günceleyici uygulamasıyla veya cihaza twrp recovery kurarak romu kurabilirsiniz.

Redmi Note 5 (Vince)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 5 Pro (Whyred)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

sheeper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, o zaman pro modeli bendeki, ayarlarda Note 5 yazınca şüpheye düşmüştüm

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Note 5, Note 5 Pro ve Note AI farklı modeller. Pro ve AI arasındaki farkı belirlemek için ise en kolay yöntem olarak cihazınızın ön kamera çözünürlüğünü kontrol edebilirsiniz. 13 MP ise AI modeli, 20 MP ise Pro modelidir.

Oyla:

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
77
O yöntemi denedim global stabilden global betaya geçmek istedim son sürüm betayı indirdim güncelleme doğrulanamıyor hatası verdi

Oyla:
Üst Alt