Miui10 Global Betadan Eu Kararlı roma geçiş(Mi 6)

berkeyalcnkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Miui10 Global Betadan Eu Kararlı Miui 10 a Geçiş Yapabilirmiyim arb1 Yani Anti Rollback etkin değil geçsem sıkıntı çıkarmı imei silinmesi falan

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Miui10 Global Betadan Eu Kararlı Miui 10 a Geçiş Yapabilirmiyim arb1 Yani Anti Rollback etkin değil geçsem sıkıntı çıkarmı imei silinmesi falan

Mi6'da anti rollback yoktu sanırım, rom degistirmeyle imei silinmez. Olsa da çok düşük bi ihtimal.

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Ne gibi Önlem Alınabilir twrp den neyi yedeklemek lazım silinirse tekrar nasıl atarım

Twrp'den efs yedeği alabilirsiniz, bir de her rom yedeğine döndüğünüzde efs yedegini geri yüklemenize gerek yok. Olur da imei sorunu olursa geri yuklersiniz

Oyla:

berkeyalcnkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp'den efs yedeği alabilirsiniz, bir de her rom yedeğine döndüğünüzde efs yedegini geri yüklemenize gerek yok. Olur da imei sorunu olursa geri yuklersiniz
peki telefonun kendi uygulaması yedekleden yerel yedek aldıgımda imei yedekleniyormu geçen magisk atarken sıkıntı yaşamıştım yedegi pc de vardı twrp den almıştım yapmadan önce atamadım sonra yedegi telefona atarken işlem yarıda kesiliyor atamamıştım yeniden yazılım atmak zorunda kalmıştım neden oldu acaba

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
peki telefonun kendi uygulaması yedekleden yerel yedek aldıgımda imei yedekleniyormu geçen magisk atarken sıkıntı yaşamıştım yedegi pc de vardı twrp den almıştım yapmadan önce atamadım sonra yedegi telefona atarken işlem yarıda kesiliyor atamamıştım yeniden yazılım atmak zorunda kalmıştım neden oldu acaba

Telefonun kendi uygulaması dediğiniz şey micloud ise onda imei yedeklenmez. Bazen yedek aldığınızda eger recovery sürümünü degiştirmisseniz yedeği geri yuklemekte sıkıntı çıkarabiliyor.

Oyla:

berkeyalcnkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun kendi uygulaması dediğiniz şey micloud ise onda imei yedeklenmez. Bazen yedek aldığınızda eger recovery sürümünü degiştirmisseniz yedeği geri yuklemekte sıkıntı çıkarabiliyor.
Bu Twrp ye pc den yedegi neden geri atamadım acaba

Oyla:
Üst Alt