İnceleme MIUI Yazılımın Rezaletliği !

gencemre27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
3
Arkadaşlar Xiaomi artık şu skandal yazılımlarını düzeltmezse batıp gidecek heralde. Ya arkadaş Mi10T'sinden tutta Poco F3'üne kadar, 12.0. X küsürden tutunda 12.5.4'üne kadar hepsi mi rezil olur ? Paneli indiriyorsunuz ayrı bir bug, kapatıyorsunuz ayrı bir bug. Animasyonların hepsi zaten başlı başına rezalet. Hadi arayüzü geçtim kendi dosya yöneticisi kendi obb dizinine ulaşamıyor. Bunun için 3. Parti app indirmemiz gerekiyor. Yaaaa hadi bunuda geçtimde kendi kamera uygulaması ile telefonun kendi kamera gücünü kullanamıyorsunuz. Heryerinde bi bug bi kararsızlık almış başını gidiyor. Biraz farklılık olsun diye Xiaomi kullanayım diyorum. Sevmeyede çalışıyorum ama resmen zorla itiyor. Keşke yazılım işini Samsung ile anlaşıp yapsalar. Arayüzün acilen oturması gerekiyor. Örnek olarak normal kameranın geçenlerde yaptığı bir hatayı ekte sizlerle paylaşmak istiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
ilk aldığımda zaman ilk Global yazılım yüklü vardı. çok kötü olmuş animasyon vb...
Çin ROM (yazılım) tabanlı Xiaomi.eu kurdum, 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı görmedim memnunum.

gencemre27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk aldığımda zaman ilk Global yazılım yüklü vardı. çok kötü olmuş animasyon vb...
Çin ROM (yazılım) tabanlı Xiaomi.eu kurdum, 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı görmedim memnunum.
Ben eu ve global dahil olmak üzere Aosp romların hepppsini denedim. Aosp bunlardan kat kat daha stabil dicem ama onda da yine kamerayı kullanamadığımızdan 3-4.000 liralık telefon yazılım sorunu yaşadığından çöp oluyor elimizde. Bu fotoda eu romun 12.5.4'ü ile çekildi Poco F3'te.

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Ben eu ve global dahil olmak üzere Aosp romların hepppsini denedim. Aosp bunlardan kat kat daha stabil dicem ama onda da yine kamerayı kullanamadığımızdan 3-4.000 liralık telefon yazılım sorunu yaşadığından çöp oluyor elimizde. Bu fotoda eu romun 12.5.4'ü ile çekildi Poco F3'te.
En çok sorunu yaşayan cihazı Poco F3 diye duydum. Galiba Mi'nin geliştiriciler POCO serisi için ilgilenmiyor yada hata bildirip geç güncelleme gelecekti. POCO serisi Hindistan'da üretilmiş herhalde

gencemre27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En çok sorunu yaşayan cihazı Poco F3 diye duydum. Galiba Mi'nin geliştiriciler POCO serisi için ilgilenmiyor yada hata bildirip geç güncelleme gelecekti. POCO serisi Hindistan'da üretilmiş herhalde
Sorun şu ki: sadece Poco değil. Redmi N8, N9, N9S, Mi10T, 10T Pro, 11 Lite, F2 Pro tüm Xiaomilerde bu sorunlar var. Yani şaka gibi resmen yaaa. Çileden çıkıyorum telefonu kullanırken.

Üst Alt