Yardım Miui vs one ui

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global miui 14
Telefon Modeli
F5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mesela hep forumda miui kötü one ui daha iyi gibi şeyler söyleniyor. Farkları nasıl hissediyorsunuz? Ben şu program kaldırmalarda extra miui settings dışında uygulama indiriyorum öyle kaldırıyorum. Onun dışında miui da neredeyse hiçbir değişiklik göremiyorum. Miui da takılma donma yok one ui dada öyle miui neden kötü one ui neden iyi ??

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Mesela hep forumda miui kötü one ui daha iyi gibi şeyler söyleniyor. Farkları nasıl hissediyorsunuz? Ben şu program kaldırmalarda extra miui settings dışında uygulama indiriyorum öyle kaldırıyorum. Onun dışında miui da neredeyse hiçbir değişiklik göremiyorum. Miui da takılma donma yok one ui dada öyle miui neden kötü one ui neden iyi ??
One iu çokta iyi değil sadece miui dan bı tik daha gelişmiş ve stabil çok fark yok oneiu da ağır bir sistem

Oyla:

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Her iki sistemi de kullandım. aslında pek bir arayüz farkı göremedim. sonuçta hepsi aynı benim görüşüm tabi..

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Her iki sistemi de kullandım. aslında pek bir arayüz farkı göremedim. sonuçta hepsi aynı benim görüşüm tabi..
Evet ikiside ağır ama Samsung daha köklü bir yazılım olduğu için haliyle biraz daha stabil

Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle. Fark göremiyorum. Cihaza göre değişiyor tabi ki giriş seviyesi tüm cihazlarda aynı kasma donma mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ikiside ağır ama Samsung daha köklü bir yazılım olduğu için haliyle biraz daha stabil
Stabilden kasıt nedir ki ? İosda kullandım android de şuan baktığım zaman giriş seviyesi eski bir cihaz olmadıktan sonra çokta stabil olarak fark yok

Oyla:

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
MIUI kötü OneUI daha iyi diyenlerin hepsi MIUI daki sorunlar yüzünden ve kötülemek için diyorlar.OneUI daha köklü sistem olduğu için haliyle MIUI'dan BİR TIK daha stabil ama OneUI MIUI'a göre daha ağır bir sistem.Yoksa MIUI da kötü bir şey yok

Bende öyle. Fark göremiyorum. Cihaza göre değişiyor tabi ki giriş seviyesi tüm cihazlarda aynı kasma donma mevcut
Hocam Samsung OneUI ın baz sürümü(yani OneUI Core)bile giriş seviyesinde kasıyorsa yapcak bişey yok.Samsung un giriş seviyesi Galaxy A14 ün işlemcisi neden Benim Redmi 10'umdan 150.000 bin puan geride.Samsunh da giriş seviyesini neden bu kadar düşük tutuyor anlamış değilim.O zmn Redmi 10 gibi telefonlara da neden giriş seviyesi diyoruz onu hiç anlamış değilimhaha--
Oppo da Giriş seviyesini Samsung gibi aynı güç te tutuyor.Mesela Oppo A54,A55.Orta seviyeyi de Oppo A73 ve A74 ü tutuyor.Beyin yaktı iyice

Son düzenleme:
Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI kötü OneUI daha iyi diyenlerin hepsi MIUI daki sorunlar yüzünden ve kötülemek için diyorlar.OneUI daha köklü sistem olduğu için haliyle MIUI'dan BİR TIK daha stabil ama OneUI MIUI'a göre daha ağır bir sistem.Yoksa MIUI da kötü bir şey yok

Hocam Samsung OneUI ın baz sürümü(yani OneUI Core)bile giriş seviyesinde kasıyorsa yapcak bişey yok.Samsung un giriş seviyesi Galaxy A14 ün işlemcisi neden Benim Redmi 10'umdan 150.000 bin puan geride.Samsunh da giriş seviyesini neden bu kadar düşük tutuyor anlamış değilim.O zmn Redmi 10 gibi telefonlara da neden giriş seviyesi diyoruz onu hiç anlamış değilimhaha--
Oppo da Giriş seviyesini Samsung gibi aynı güç te tutuyor.Mesela Oppo A54,A55.Orta seviyeyi de Oppo A73 ve A74 ü tutuyor.Beyin yaktı iyice
Samsung u o konuda anlamak çok zor cidden. Ama düşüğün de düşüğü oluyor o telefonlar. Benim arkadaşta a04s var gitmiş rasgele almış telefon 3 dk da açılıyor baya sıkıntılı yani

Oyla:
Üst Alt