- Adım
- İqbal
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 13
Arkadaslar sizce miui v9 stabilmi yoksa v10 stabil? Hangisi pil konusunda tatmin edici?
V10 eu stabil daha olumlu geri dönüşler almış hocam.Arkadaslar sizce miui v9 stabilmi yoksa v10 stabil? Hangisi pil konusunda tatmin edici?
Onu indirmelerde fark etdim. Eu romda v10 stabil 10k indirilirken mi roomda 250-300 arasi bi rakamdi. Sasirtdi beniV10 eu stabil daha olumlu geri dönüşler almış hocam.
Eu güzeldir hocam, bende kendi cihazımda eu stabil kullanıyorum.Onu indirmelerde fark etdim. Eu romda v10 stabil 10k indirilirken mi roomda 250-300 arasi bi rakamdi. Sasirtdi beni
Yorumunuz icin tesekkur ederim hocamEu güzeldir hocam, bende kendi cihazımda eu stabil kullanıyorum.
Rica ederim hocam.Yorumunuz icin tesekkur ederim hocam
Kesinlikle MIUI 9. Özellikle 9.6 sürümünde telefon efsane idi. Kamerayı pili MIUI 10 dan sonra bozdular.Arkadaslar sizce miui v9 stabilmi yoksa v10 stabil? Hangisi pil konusunda tatmin edici?
Hocam pili android 9 geldikden sonra bozdular. Suan V10 android 8.1 son stabil surumdeyim pil ayni miui9-la.Kesinlikle MIUI 9. Özellikle 9.6 sürümünde telefon efsane idi. Kamerayı pili MIUI 10 dan sonra bozdular.
Bence MIUI 9 ile pil hakkını veriyordu. Ama evet Pie ile birlikte pili mahvettiler.Hocam pili android 9 geldikden sonra bozdular. Suan V10 android 8.1 son stabil surumdeyim pil ayni miui9-la.
link varmi hocam . ya da onerdiginiz baska bir romHocam pili android 9 geldikden sonra bozdular. Suan V10 android 8.1 son stabil surumdeyim pil ayni miui9-la.