Yardım Miui v7 performance

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
merhaba arkadaşlar. öncelikle iyi akşamlar :)
Telefon: Discovery I
Miui sürümü: v7 (5.12.24) (orjinal)

Sorum şöyle;
miui sürümüm gerçekten çok sorunsuz fakat bazı uygulama ve oyunlarda gerçekten çok yavaş.
örneğin snapchat de 2 dk da anca snap atarsınız. kamera kasıyor. hikayelere gelsem çok yavaş.
veya bazı oyunlarda çok kasıyor örneğin school driving 2016 veya en basitinden bir otobüs oyununda bile kasabiliyor. telefonda gereksiz dosyaları sürekli siliyorum. her gün temizleyici'den tarama yaparım. fakat bu sorunlar hiç değişmiyor. bunun bir çözümü veya performans mod,tweak tarzı bişey var mıdır?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba arkadaşlar. öncelikle iyi akşamlar :)
Telefon: Discovery I
Miui sürümü: v7 (5.12.24) (orjinal)

Sorum şöyle;
miui sürümüm gerçekten çok sorunsuz fakat bazı uygulama ve oyunlarda gerçekten çok yavaş.
örneğin snapchat de 2 dk da anca snap atarsınız. kamera kasıyor. hikayelere gelsem çok yavaş.
veya bazı oyunlarda çok kasıyor örneğin school driving 2016 veya en basitinden bir otobüs oyununda bile kasabiliyor. telefonda gereksiz dosyaları sürekli siliyorum. her gün temizleyici'den tarama yaparım. fakat bu sorunlar hiç değişmiyor. bunun bir çözümü veya performans mod,tweak tarzı bişey var mıdır?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Hocam Discovery telefondan Mi5 performansı beklemekle gerek. Sonuçta Mtk işlemcili ve donanımsal olarak yeni sürüm programlara uyum sağlayamaz. 64mb ekran kartı ile PES 2017 oynamaya çalışmaya benzer bu olay.. Bu kadarına da şükür demek gerekir :)

DiscoUpdater Uygulama içinde Performans Arttırıcı Fix var. İndirip deneyebilirsiniz. Ram kullanımını azaltacaktır. Başkalarına %10-20 azaltacaktır.

Oyla:
Üst Alt