Sohbet MIUI Türkiye ile Popcorn Time :)

Sorumuz Hazır: İzlediğiniz yabancı diziyi dublajlı mı izlersiniz, orijinal alt yazılı mı?

• Türkçe Dublaj

Oy: 8 33,3%
  • Orijinal Alt Yazılı

Oy: 16 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    24

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Değerli MIUI Türkiye ailesi,

Bir araştırma tezini okurken kıstas yapılan bir soru aklıma mantıklı bir anket sorusu olarak geldi. Sormak istedim.

Hepimiz forum dışında da çeşitli sosyal aktiviteler yapıyoruz, bunlardan birisi gittiğimiz bir film veya evimizde oturduğumuzda izlediğimiz bir dizide dil seçimi yapmak.

MIUI Türkiye ailesi, yabancı dizi izlerken hangi seçimi yapar. Orijinal altyazılı mı izler, Türkçe Dublaj mı seçer?

Herkesin tercihlerini ve katılımını bekliyorum. Yoruma seçiminiz ile beraber en sevdiğiniz veya en son izlediğiniz yabancı diziyi konusundan birkaç satır ile yazarsanız, bilgi alışverişi olan bir anket çıkarırız. :) Patlamış mısırları hazırlayıp başlayalım :)

• Joker
  • Ghajini
  • Her Çocuk Özeldir
  • La Casa De Papel
  • How I Met Your Mother
  • Fractured
  • Black Mirror
  • 9-1-1
  • Predestination
  • Prison Break
  • Lost
  • The Walking Dead

• 7. Koğuştaki Mucize

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Değerli MIUI Türkiye ailesi,

Bir araştırma tezini okurken kıstas yapılan bir soru aklıma mantıklı bir anket sorusu olarak geldi. Sormak istedim.

Hepimiz forum dışında da çeşitli sosyal aktiviteler yapıyoruz, bunlardan birisi gittiğimiz bir film veya evimizde oturduğumuzda izlediğimiz bir dizide dil seçimi yapmak.

MIUI Türkiye ailesi, yabancı dizi izlerken hangi seçimi yapar. Orijinal altyazılı mı izler, Türkçe Dublaj mı seçer?

Herkesin tercihlerini ve katılımını bekliyorum. Yoruma seçiminiz ile beraber en sevdiğiniz veya en son izlediğiniz yabancı diziyi konusundan birkaç satır ile yazarsanız, bilgi alışverişi olan bir anket çıkarırız. :) Patlamış mısırları hazırlayıp başlayalım :)
Çoğu diziyi Türkçe altyazılı izledim hocam ama malum hep evde olduğumuz için teknoloji kullamımız arttı baya bir o yüzden altyazı okumaya gözlerim dayanamıyor birazcık ahahahs. Son birkaç diziyi dublajlı izledim :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte dürüstlük hocam :) hehe.. teşekkür ederim.
Çoğu diziyi Türkçe altyazılı izledim hocam ama malum hep evde olduğumuz için teknoloji kullamımız arttı baya bir o yüzden altyazı okumaya gözlerim dayanamıyor birazcık ahahahs. Son birkaç diziyi dublajlı izledim :D

Aamir Khan'i sevdiğinizi birkaç yorumda görmüş idim hocam. Benim favorim ise bizim bildiğimiz isimi ile Her çocuk özeldir onların verdiği isim ile ise Yerdeki Yıldızlar. Bir de efsane olan 3 İdiots. Belli araliklar ile izlenip hafizadaki yeri tazelenmesi gerekenlerden.
Yabancı filmleri çoğunlukla alt yazılı olarak izlerim.
Türkçe dublaj basit gibi geliyor alt yazıdaki duyguyu hissedemiyorum.
En sevdiğim yabancı filmler ise Ghajini.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
İşte dürüstlük hocam :) hehe.. teşekkür ederim.

Aamir Khan'i sevdiğinizi birkaç yorumda görmüş idim hocam. Benim favorim ise bizim bildiğimiz isimi ile Her çocuk özeldir onların verdiği isim ile ise Yerdeki Yıldızlar. Bir de efsane olan 3 İdiots. Belli araliklar ile izlenip hafizadaki yeri tazelenmesi gerekenlerden.
Size efsane filmlerinden 10 tane rahat sayabilirim hocam Aamir Khan'ın izlediğim ilk filmi olduğu için ayrı bir sevdim onu :) 1 2 tane filmi hariç bütün filmerini en az 2 3 kere izlemişimdir:D:D

Ama Türkçe film önerisi olarak 7. Koğustaki Mucize filmini öneririm isterseniz indirme linkini verebilirim.:D:D

Üst Alt