Sohbet MIUI Türkiye Doğum Günü Kutlaması - Mayıs 2020

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Değerli MIUI Türkiye ailesi,

14 Mayıs Perşembe günü başlatmış olduğum, hem aile üyelerimizin yüzünü bir nebze de olsa güldürmek hem de bu vesileyle tebrik etmek icin açtığım MIUI Türkiye İle Happy Birthday Time etkinliğinin ilk kutlamalarına başlıyoruz. Tek seferde 3 kutlama ile başlamaktayız. clap~~ :$
Aynı ay içerisinde olan doğum günlerini konu editleyerek paylaşacağım :) Buradan listeye kayıt yaptırabilirsiniz.

MIUI Türkiye İle Happy Birthday Time Başladı!

1- kalkir - 14 Mayıs
Etkinlik başladığı gün kendisinin resmi doğum günü olduğunu bildiren değerli Kerem hocam, konu içerisinde kutlamış idim fakat tekrardan sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel bir ömür diliyorum. :) Mutlu seneler! party~~

Edit 1: Aldığımız son dakika haberine göre bir çift kutlama daha var. Veyis hocamız. Mi 8 SE cihazı ile ailemizde bulunan hocamızın doğum günü de 14 Mayıs imiş. 3 günün günahı olmaz diyerek sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler diliyorum :)

ninja~~Şimdi aynı gün, çifte kutlama! dance~~
3/4- Biscuit & turkeycel - 17 Mayıs
Popeyes hayranı olduğum için lakabını ilk okuduğumda aklımdan lezzetli ekmek görüntüsü canlanan Hasan Hocam(Biscuit) , sevdikleriniz ve değerli Redmi Note 7'nizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. :) Mutlu Seneler! party~~

Değerli Arif Hocam(turkeycel) , Mi6'nın guzellikleri kadar dertleri olduğunu az çok forumda ve konularınızda görmüş idik. Dilerim yeni yaşınız sizi hedeflerinizi götürürken bu yolculukla Xiaomi ailesinden yeni bir cihaz edinirsiniz, bol bol custom rom konuşuruz.
Sevdikleriniz ile sağlıklı seneler! party~~

Edit: 23 Mayıs 2020 (5-6)
Bir sokağa çıkma yasağı başlangıcında daha birlikteyiz ve bugün yine çifte kutlama zamanı. Çok değerli iki hocamın doğum günleri olmasından müteşekkirim.

İsmini bilmediğim fakat yorumlarda etkileşim içinde olduğumuz değerli Defineadresi hocam, sevdiklerinizle saglikli ve mutlu yıllar ve bayram geçirmenizi dilerim. :) Doğum gününüz kutlu olsun :)

Değerli Caner19 hocam özür dilerim sizden habersiz listeye ekledim :) kendinize sektörünüz gereği de çok iyi bakmanız gerekiyor. Musmutlu bir bayram ve sağlıklı bir yıl diler doğum gününüzü kutlarım. (Bu arada, premium üyeler de toplanıp diskoya gitmiyorlar :)) Güzel yorumlar ve yüz guldurdugunuz için teşekkürler (Kendisinin bugün doğum günü değilmiş en iyisi bir daha habersiz ekleme yapmayayım :)))) )

Büyük Edit: 26 Mayıs 2020(7)
Ahmet hocam, nasıl özür dileyecegimi bilmiyorum.. (:|Takvim alarmina da eklemeyi unutunca.. Hayat size her zaman en hayırlısını nasip etsin, Allah karşınıza hep doğru insanları cikartsin. Cikartsin ki, benim gibi özveriyle yaptığınız işi unutacak kadar üzülmeyin. :)
Sevdikleriniz, aileniz en başta en önemli olan kendiniz için verilmiş en büyük hediye, aldığınız her nefes ile dünyaya bir değer katmak.
Doğum gününüz sayemde 26 Mayıs oldu ama gerçek doğum gününüz 25 Mayıs imiş. 50. Sırada listemdesiniz. Ne deseniz haklısınız.
Doğum gününüz ve Ramazan bayramınız gecikmeli olarak kutlu olsun. Bu zorlu hayat yolculuğunu dünyaya güzel anılar bırakarak ve güzel birikimler yaparak sağlık ve sıhhatle tamamlamanız dileği ile. <3 ahmetcpr flower~~party~~

Son düzenleme:

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14

14 Mayıs Perşembe günü başlatmış olduğum, hem aile üyelerimizin yüzünü bir nebze de olsa güldürmek hem de bu vesileyle tebrik etmek icin açtığım MIUI Türkiye İle Happy Birthday Time etkinliğinin ilk kutlamalarına başlıyoruz. Tek seferde 3 kutlama ile başlamaktayız. clap~~ :$
Aynı ay içerisinde olan doğum günlerini konu editleyerek paylaşacağım :) Buradan listeye kayıt yaptırabilirsiniz.

1- kalkir - 14 Mayıs
Etkinlik başladığı gün kendisinin resmi doğum günü olduğunu bildiren değerli Kerem hocam, konu içerisinde kutlamış idim fakat tekrardan sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel bir ömür diliyorum. :) Mutlu seneler! party~~

2/3- Biscuit & turkeycel - 17 Mayıs
Popeyes hayranı olduğum için lakabını ilk okuduğumda aklımdan lezzetli ekmek görüntüsü canlanan Hasan Hocam(Biscuit) , sevdikleriniz ve değerli Redmi Note 7'nizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. :) Mutlu Seneler! party~~

Değerli Arif Hocam(turkeycel) , Mi6'nın guzellikleri kadar dertleri olduğunu az çok forumda ve konularınızda görmüş idik. Dilerim yeni yaşınız sizi hedeflerinizi götürürken bu yolculukla Xiaomi ailesinden yeni bir cihaz edinirsiniz, bol bol custom rom konuşuruz.
Kullanıcı adım cok eski ve değerli benim için, duyunca aciktirma özelliğine sahip bir nick ilk counter strike oynarken kullandığım nick idi kendileri... Kutlama mesajı için ayrıca teşekkür ederim sizin ne zaman onu da unutmayalım

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10

1- kalkir - 14 Mayıs

2/3- Biscuit & turkeycel - 17 Mayıs

Teşekkür ediyorum kutlamanız için. Bu yeni yılımda dileğim ülkemizin bu pandemiden bir an önce kurtulup normal zamanlara dönmesini ve tüm forum üyelerine ve yakınlarına sağlık diliyorum.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun hocam, sizler mutlu olun kutlamış kadar olursunuz :)
Kullanıcı adım cok eski ve değerli benim için, duyunca aciktirma özelliğine sahip bir nick ilk counter strike oynarken kullandığım nick idi kendileri... Kutlama mesajı için ayrıca teşekkür ederim sizin ne zaman onu da unutmayalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok çok çok amin hocam tek temennimiz :)
Teşekkür ediyorum kutlamanız için. Bu yeni yılımda dileğim ülkemizin bu pandemiden bir an önce kurtulup normal zamanlara dönmesini ve tüm forum üyelerine ve yakınlarına sağlık diliyorum.

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Hocam
Konular arasındaki fark nedir,

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bülent hocam, o konu hocalarimin tarihleri bildirdiği, bu ve her ay açılacak konular da verilen tarihlerde yapılan kutlamaları içerir. :)

Hocam
Konular arasındaki fark nedir,

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14

1- kalkir - 14 Mayıs

Edit 1: Aldığımız son dakika haberine göre bir çift kutlama daha var. Veyis hocamız. Mi 8 SE cihazı ile ailemizde bulunan hocamızın doğum günü de 14 Mayıs imiş. 3 günün günahı olmaz diyerek sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler diliyorum :)

3/4- Biscuit & turkeycel - 17 Mayıs

Allah razı olsun bacım :) İlk sırada olmanın gururuyla... :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Caner19 ve Defineadresi hocalarımın doğum günü ile konu güncellenmiştir. :)
Öncelikle cansiniz, çok ama çok teşekkür ediyorum ama bildirimle sasirdim doğum günü mesaji almışım sizden ama bu gün benim doğum günüm değil sitede üye olurken sallamıştim açıkçası özür dilerim :) genede çok ama çok teşekkür ediyorum flower~~flower~~inlove~~facepalm~~

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam, çok kötüsünüz. :)))
Öncelikle cansiniz, çok ama çok teşekkür ediyorum ama bildirimle sasirdim doğum günü mesaji almışım sizden ama bu gün benim doğum günüm değil sitede üye olurken sallamıştim açıkçası özür dilerim :) genede çok ama çok teşekkür ediyorum flower~~flower~~inlove~~facepalm~~

Üst Alt