Miui teması

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
miuinin varsayılan temasını seviyorum fakat bazı ikonların etrafındaki çerçeveler çok rahatsız edici resimdeki gibi ,bu çerçeveyi kaldıramıyo muyuz veya ikonların çerçevesiz olduğu miui teması var mıdır

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bende bu durumdan rahatsız oldum , uygun olan tema ikon paketi aradım maalesef mi default temalarında bu ikon sıkıntısı var. sadece android N temasında güzel onunda pil simgesi farklı. Benim gibi düşünen ayrıntıyı seven birinin olması güzel. :)

zaichi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zaichi
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Miui ultimate teması süper iconlar özellikle kilit ekranı tartışılır...

3. Parti meselesini çözdüm üyeliği kabul edince hemen yükledim...

ksmtgrl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kasım
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Temalar >>> sol üstteki insana benzer şekil >>> temayı kişiselleştir >>> simgeler.
Buraya kadar girdiysen var olan veya indireceğin bi temanın simgesini kullandığın temaya uygulayabilirsin.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temalar >>> sol üstteki insana benzer şekil >>> temayı kişiselleştir >>> simgeler.
Buraya kadar girdiysen var olan veya indireceğin bi temanın simgesini kullandığın temaya uygulayabilirsin.
Oraya kadar girmekte sıkıntı yok da ikon paketi indirdim onları uygularken 3. Parti hatası alıyorum o hatanın çözümünü yapamadım

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Hocam bende bu problem var yardimci olabilir misin acaba

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1484169852856.jpg
    uploadfromtaptalk1484169852856.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 104

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Teşekkürler hocam bu paketi indirmiştim ama 3. Parti tema iznine ayarı yapamadım malesef

Market dışından indirdiğim temaları yükleyemiyorum? / Üçüncü taraf temaları desteklenmiyor hatası alıyorum?
WSM tools veya Xposed yükledikten sonra iFont modülünü yükleyip aktif etmeniz halinde sorununuz çözülecektir.
WSM Tools :
iFont :

2. çözüm ise Designer olmanızdır. adresinden başvuru yapıp designer olabilirsiniz. Gelen ekrandan formu doldurun (burada en önemli şey fotoğrafı çekerken elinizde bir kimlik bulundurup kendi fotoğrafınızı çekmeniz sadece kimliğin değil) ve gelecek cevabı bekleyin. Çince gelecek olan maili Google Translate ile çevirebilirsiniz.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Market dışından indirdiğim temaları yükleyemiyorum? / Üçüncü taraf temaları desteklenmiyor hatası alıyorum?
WSM tools veya Xposed yükledikten sonra iFont modülünü yükleyip aktif etmeniz halinde sorununuz çözülecektir.
WSM Tools :
iFont :

2. çözüm ise Designer olmanızdır. adresinden başvuru yapıp designer olabilirsiniz. Gelen ekrandan formu doldurun (burada en önemli şey fotoğrafı çekerken elinizde bir kimlik bulundurup kendi fotoğrafınızı çekmeniz sadece kimliğin değil) ve gelecek cevabı bekleyin. Çince gelecek olan maili Google Translate ile çevirebilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam hemen yapıyorum

Üst Alt