Yardım Mıuı Sürüm Düşürme hakkında

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Euro Beta MIUI 12 Android 10 20.7.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Cihazım da TWRP ve Magisk Root var. Malum beta sürüm olduğundan dolayı cihazda olan aksaklıklar ve stabil olmama durumundan rahatsız olduğum için cihazı Mi Flash ile stock roma döndürüp kullanmak istiyorum. Anti rolback kontrolü yaptım sonuç 1, sorun yok. Sorum şu; Cihaza uygun .tgz uzantılı romu indirip Fastboot moda alıp direk 64bit mi flash ile flashlasam sorun olur mu? Yoksa öncesinde başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar, Cihazım da TWRP ve Magisk Root var. Malum beta sürüm olduğundan dolayı cihazda olan aksaklıklar ve stabil olmama durumundan rahatsız olduğum için cihazı Mi Flash ile stock roma döndürüp kullanmak istiyorum. Anti rolback kontrolü yaptım sonuç 1, sorun yok. Sorum şu; Cihaza uygun .tgz uzantılı romu indirip Fastboot moda alıp direk 64bit mi flash ile flashlasam sorun olur mu? Yoksa öncesinde başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler..
Direk flaşlayabilirsiniz hocam sorun olmaz

Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam verdiğiniz konuda ki mi flash 64bit olan versiyonu indirdim, kuruyorum fakat kurulurken hata veriyor application error exception code: 0x000006ba diye fakat program files'a dosyalar kuruluyor, sorun olur mu?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam verdiğiniz konuda ki mi flash 64bit olan versiyonu indirdim, kuruyorum fakat kurulurken hata veriyor application error exception code: 0x000006ba diye fakat program files'a dosyalar kuruluyor, sorun olur mu?
Driverlarda kurulum esnasında hata oluşmuş olabilir işlemleri tekrardan yapın kurulum esnasında sizden izin istiyebilir hepsini kabul edin

Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlarda kurulum esnasında hata oluşmuş olabilir işlemleri tekrardan yapın kurulum esnasında sizden izin istiyebilir hepsini kabul edin

windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğru bulmuyor diyor yine de yükle diyorum işlem bitip üstte yazdığım hatayı veriyor. Fakat cihazın driverları önceden yüklüydü, rom ve twrp işlemleri yapmıştım şaun da tanıyor bağlayınca dosya falan aktarabiliyorum cihaza.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğru bulmuyor diyor yine de yükle diyorum işlem bitip üstte yazdığım hatayı veriyor. Fakat cihazın driverları önceden yüklüydü, rom ve twrp işlemleri yapmıştım şaun da tanıyor bağlayınca dosya falan aktarabiliyorum cihaza.
Driverlar önceden yüklü ise hocam sorun olacağını sanmıyorum yine de risk size ait

Oyla:
Üst Alt