Çözüldü MIUI süper duvar kağıtları sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
Konu sahibi Forum Kuralları 1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın. uyarınca uyarı cezası almıştır.
Merhabalar ben süper duvar kağıtlarını indirdim ama kilit ekranında mars veya dünya gözükmüyor bunun sorunu nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Temalar uygulamasından öncelikle Telefona yüklü herhangi bir hareketli duvar kağıdı uygulayın. Ardından Google Duvar Kağıtlarından önceden yaptığınız gibi Super Duvar kağıdı ayarlarlayın. Kilit Ekranında da SuperWallpaper'ı göreceksiniz.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Üstteki hocam cevaplamış, dediğini yapın olur. Ben bu duvar kağıdını yaptığımda durduk yere telefon ısınıyordu bostayken falan bakıyorum ısınmış. Buna dikkat edin hocam. Sizde de olur demiyorum olursa bundandır :)

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstteki hocam cevaplamış, dediğini yapın olur. Ben bu duvar kağıdını yaptığımda durduk yere telefon ısınıyordu bostayken falan bakıyorum ısınmış. Buna dikkat edin hocam. Sizde de olur demiyorum olursa bundandır :)
Hocam zaten telefon redmi note 8 pro ısınma ustası telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temalar uygulamasından öncelikle Telefona yüklü herhangi bir hareketli duvar kağıdı uygulayın. Ardından Google Duvar Kağıtlarından önceden yaptığınız gibi Super Duvar kağıdı ayarlarlayın. Kilit Ekranında da SuperWallpaper'ı göreceksiniz.
Telefonumda herhangi bir yüklü hareketli duvar kağıdı yok Super walpaper dışında bu dediğinizi nasıl yapabilirim?

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
herhangi bir vidyoyu ana ekran ve kilit ekranı olarak ayarlayın. sonra google duvar kağıtları uygulamasına girip en altta hareketli duvar kağıtlarından yüklediğiniz wallpaper ı bulup ikisi içinde uygula diyin

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Hocam zaten telefon redmi note 8 pro ısınma ustası telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonumda herhangi bir yüklü hareketli duvar kağıdı yok Super walpaper dışında bu dediğinizi nasıl yapabilirim?

En Azından bunlar varsa bile Kilit ekranına uygulayın yine işe yarar. Olmadı Bir Video bulup ayarlayın. Sorun Çözülecektir.

<--->

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt