Bu konuyu kullanın
M Mehmetkn Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Redmi Note 7 Meslek Öğrenci Konum Antalya Katılım 11 Kasım 2018 Konular 10 Mesajlar 140 Tepkime puanı 51 Puanları 28 25 Ağustos 2019 #1 Bu konuyu kullanın Son düzenleme: 25 Ağustos 2019
H hicazi45 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mesut Cihazım Mi A2 lite Yaş 56 Konum Bursa Katılım 1 Şubat 2019 Konular 0 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 25 Ağustos 2019 #2 Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Ağustos 2019 hicazi45' Alıntı: Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Genişletmek için tıkla ... En son yazılım ve güncelleme yüklü telefonumuzda versiyon düşürecek miyiz
Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Ağustos 2019 hicazi45' Alıntı: Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Genişletmek için tıkla ... En son yazılım ve güncelleme yüklü telefonumuzda versiyon düşürecek miyiz
T tunasahin6 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Tunahan Cihazım Mi 4 Yaş 38 Konum Düzce Katılım 9 Haziran 2018 Konular 2 Mesajlar 24 Tepkime puanı 34 Puanları 13 25 Ağustos 2019 #3 hicazi45' Alıntı: Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Ağustos 2019 En son yazılım ve güncelleme yüklü telefonumuzda versiyon düşürecek miyiz Genişletmek için tıkla ... TWRP ile. Arkadaş konuyu çok erken açtı güncelliyor şu anda.
hicazi45' Alıntı: Bu rom nasıl yüklenecek? Miflash ile mi yoksa twrp ile mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Ağustos 2019 En son yazılım ve güncelleme yüklü telefonumuzda versiyon düşürecek miyiz Genişletmek için tıkla ... TWRP ile. Arkadaş konuyu çok erken açtı güncelliyor şu anda.