Başlıkta da belirttiğim gibi miui rom kurulu Discovery 2+ chazımda ama ses ayarı en kısıktayken bile ses çok fazla çıkıyor.
Çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım orjinal romdan bu dosyayı alıp miui roma ekledim ama hiç ses çıkmadı ancak aynı dosyayı emui romdan alıp ekleyince sorun tamamen halloldu şu an ses istediğim gibi tekrar teşekkür ederim.Orjinal Romdan "lib\libcustom_nvram.so" dosyasını alıp, Miui Romunuzda Aynı Klasöre Dahil Edin.
Çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım orjinal romdan bu dosyayı alıp miui roma ekledim ama hiç ses çıkmadı ancak aynı dosyayı emui romdan alıp ekleyince sorun tamamen halloldu şu an ses istediğim gibi tekrar teşekkür ederim.
Ancak iki sorunum daha var umarım bunlar için de yardımcı olabilirsiniz, birincisi internet paylaşımı 5 dakika sonra kendini kapatıyor, ikincisi ise ön kamerada selfi çekince resmi ters çekiyor.
Üstad şu şarj kablosunu çıkarıp takarken çıkan sesi tamamen kapatabilir miyiz?İnternet Paylaşımı İçin bir şey diyemem, discovery 1 'lerde bizde yaşamıştık. Miui Yapımcıların Düeltmesi Gerekiyor.
Kamera İçin Aşağıdaki LİB 'leri Orjinal Romdan veya MiuiPro Romlarından Alarak Kendi Romuna At.
lib / hw / camera.default.so
lib / lib_gn_music.so
lib / lib3a.so
lib / libaed.so
lib / libcam.xxxxxx.so
lib / libdpframework.so
lib / libfeatureio.so
lib / libgn_camera_feature.so
lib / libimageio.so
lib / libnvram.so
lib / libnvram_daemon_callback.so
lib / libtouchless_a3d.so
MiuiCamera.apk Dosyasınıda Redmi Note 3G Romundan Alarak Kullan.
Üstad şu şarj kablosunu çıkarıp takarken çıkan sesi tamamen kapatabilir miyiz?