miui romların kamera galeri savaşı

Orhndygn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Konular
3
Selam miui romlar neden sürekli kamera galeri geçiş sıkıntısı yaşar bilen var mı kader mi bu çok garip

Orhndygn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet uzun uğraşlar sonucu kamera galeri geçişini çözdüm çok kolay. Önce titanium backuptan galeri uygulamasını donduruyor uz veya siliyoruz sonra marketten herhangi bir galeri yukluyoruz a+galeri tavsiye edilir. Ve sıkıntı bitiyor kameradan galeriye geçiş sıfır sıkıntı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet uzun uğraşlar sonucu kamera galeri geçişini çözdüm çok kolay. Önce titanium backuptan galeri uygulamasını donduruyor uz veya siliyoruz sonra marketten herhangi bir galeri yukluyoruz a+galeri tavsiye edilir. Ve sıkıntı bitiyor kameradan galeriye geçiş sıfır sıkıntı
Hocam sizinki pek sorun çözümü gibi olmamış. Siz sorun yapan şeyleri kökten kaldırmışsınız.
Bir mesajınıza cevap vermiştim. Google Photos zaten hemen herkesin kullandığı yada kullanması gerektiği bir uygulama.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Orhndygn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google photos dediğin google kamera ve google fotoğraflar mi. Eğer bunlar ise bunlar çok yer kaplıyor ve şarj i çok olumsuz etkiliyor bU ikisi 40 MB KENDİ ] KAMERASİ VE A+galerisi 5mb olayı farklı yerden çözmek en doğrusu

madmax59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 2
Konular
11
ben g2 de miui v7 rom kullanıyorum by sorun ortadan kaldırıldı diye biliyorum ilk sürümlerde vardı ama simdi yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu biraz da ihtiyaçlara bağlı bir durum. Bu arada Google Kamera'dan bahsetmiyorum sadece Google fotoğraflardan bahsediyorum.
Ben Google'ın hemen hemen bütün servislerini kullanıyorum. Eskiden bu Google Photos, Google +'ın içindeydi. Şimdi ayrıldılar. Google + kullandığım ve telefondaki olsun, tabletteki olsun tüm resim ve videoları mı da Photos'a otomatik olarak yedeklediğim için benim ekstradan bir uygulama arama ihtiyacım olmadı. Hoş Mi4'lerde bu sorun artık yok, orası da ayrı bir durum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
QuickPic öneririm. Topu topu 2-3 MB'lik uygulama.

Üst Alt