Soru Miui romlardaki hatalar ve eksiklerin bildirimi hakkında

admtrn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adm
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık olarak 5 senedir tüm MIUI ve Xiaomi severleri bir arada toplamaya, herkesin dayanışma içerisinde sorunları çözmesine yardımcı oluyoruz. Burada bizlerden çok sizlerin emeğinin olduğunu söylemek isterim.

Bu gelişmeler içersinde gerek forum sitemizin ziyaretçi sayısının oldukça artması gerekse ülkemizde daha sık satılmaya başlayan Xiaomi ürünlerin olması sebebi ile forum sitemize yardım için gelen üye sayımız da bu doğrultuda artmaktadır.

Yardım arayan üyelerimizin daha hızlı cevaplar bulması için hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz fakat bazı arkadaşlarımız biraz daha bu konu da ön plana çıkıyor. Bizlerin de gözlemleri ile ara ara forum ekibimiz için bu arkadaşlara tekliflerde bulanarak aramıza katılmalarını istiyoruz.

Şimdi ise ekibimizi biraz daha genişletmek için yeni ekip arkadaşları aramaktayız. Bu ekip DESTEK EKİBİ forum rütbesi altında görev yaparak her zaman olduğu gibi yardım isteyen arkadaşlara ellerinden geldikçe destek vermeye devam edecekler.

Bu arkadaşlarda aradığımız özellikler;
  • Orta yada İleri düzey Android kullanıcısı olması
  • Xiaomi ve MIUI hakkında bilgiye sahip olması
  • Günlük en az 2-3 saat PC başında vakit geçiriyor olması
  • Günlük olarak belli bir miktar konuya yorum yaparak katkıda bulunması
  • Elinden geldiğince yeni bilgilendirme konuları (ipucu, rom paylaşımı, video anlatım) ile forum ziyaretçilerin birşeyler öğrenmesine katkı sağlamak
  • Forumda belli bir süredir üye olmuş olması ve aktif olması gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar bu konu altına mesaj yazıp, biraz da kendilerini tanıtmaları rica olunur.

Büyüyen Forum Ailemizde bulunan her bir üyemize ayrıca tek tek teşekkür ediyoruz.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
aslında destek olmaktan öte; yazılım geliştirmeye yönelik isteklerimize miui Türkiye forumu mu cevap veriyor yoksa global forum mu? şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu diye gönderdiğimiz tavsiyeler var. mesela çevirilerde hala sıkıntı var. bu konuda gördüğümde telefondan gönderiyorum ama 1 tanesi gerçekleşti bugüne kadar. bu konuda muhatabımız kim olacak. test mühendisliğine devam :)

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Konunun kirlenmemesi amacıyla mesajınız yeni konuya taşınmıştır. Keyifli forumlar.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
aslında destek olmaktan öte; yazılım geliştirmeye yönelik isteklerimize miui Türkiye forumu mu cevap veriyor yoksa global forum mu? şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu diye gönderdiğimiz tavsiyeler var. mesela çevirilerde hala sıkıntı var. bu konuda gördüğümde telefondan gönderiyorum ama 1 tanesi gerçekleşti bugüne kadar. bu konuda muhatabımız kim olacak. test mühendisliğine devam :)

Çevirideki eksik, hata veya tavsiyelerinize ilişkin önerilerinizi buradan bizlere, yazılım geliştirmeye ilişkin öneri ve hata bildirimlerinizi ise global forumdan geliştiricilere bildirmeniz daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır. Tabii ki dilerseniz buraya veya global foruma da yazabilirsiniz ancak ilgili olmayan platforma yazmanız halinde süreç uzayacaktır :)

Oyla:
Üst Alt